Hvordan Flekk Planters

October 22

Hvordan Flekk Planters


Mens tre gjør en vakker, billig planter for din gårdsplass eller dekk over tid sol, vind og regn krever anvendelser av flekken og fugemasse. Først overflatene må være forberedt på riktig måte, som begynner med sliping, som åpner tre porene slik flekken kan ta. Farge kan tilsettes til planter og til slutt et beskyttende belegg påføres. Alle disse trinnene sammen vil legge år av livet til tre plantasjeeiere.

Bruksanvisning

1 Ta på vernebriller og hansker før du starter prosjektet.

2 Sand alle sider av planter i retning av korn, ved hjelp av medium-sandpapir.

3 Sand igjen i retning av korn, ved hjelp av fin-sandpapir. Støvsug av arbeidsbordet og prosjektet. Tørk av prosjektet med en fuktig håndkle. La tørke.

4 Påfør en pre-flekk tre conditioner med en skumpensel. La tørke.

5 Rør flekken av ditt valg med en ubrukt røre pinne til alle faste stoffer er blandet helt.

6 Test flekk på innsiden av planter. Hvis fargen er korrekt, gjelder flekken ved hjelp av et skum børste i retning av kornet. La helt tørr og gjenta om nødvendig for en mørkere nyanse.

7. Maling på en tre tetningsmasse i retning av korn, ved hjelp av en pensel. La tørke helt og på nytt om nødvendig.

Hint

  • Påfør finish i sterkt lys for å gjøre dekningen og drypper enklere. Bare gjelde finish i et godt ventilert område for å hindre luftveisproblemer.
  • For jevnest mulig finish, "tipse" selge "prosjektet ved å lene stykket i en 45-graders vinkel og kjører en pensel over overflaten før fugemasse tørker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com