Frigidaire tørketrommel er lekker vann fra forsiden

November 26

Du vil kanskje bli overrasket over å se vann lekker fra forsiden av Frigidaire tørketrommel. Tross alt, er tørketrommel ment å eliminere fuktighet, ikke produsere den. Hvis vannet samler seg i tørketrommelen og rømmer fra sin dør, finnes et problem med tørketrommelen ventilasjonssystem. Snarere enn kondens rømmer fra tørketrommel lufthull, er det å bygge opp i avtrekkskanalen og sannsynlig drypper tilbake i tørketrommelen.

ineffektiv Ventilasjon

Din Frigidaire tørketrommel ventilasjonsBanen bør være så nær rett som mulig for å hindre blokkeringer fra forming i kanal. En tørketrommel eksos er en blanding av lo og varm, fuktig luft. Når eksos ikke kan unnslippe kanaler for å spre utendørs effektivt, lo sammen med den varme, fuktige luften produserer en tykk, seig lim langs kanal vegger som skaper en tresko, noe som minimerer luftstrømmen. Følgelig vil kondens som utvikler seg i avtrekkssystemet etter hvert strømme tilbake i tørketrommel, og kan lekke fra tørketrommelen dør. Hvis tørketrommelen ventilasjons banen består av mer enn ett ledd eller kurve, kontakt Frigidaire å se om kanal skal konfigureres.

Uriktig Venting Materials

Bortsett fra kanalkonfigurasjon, materialene som brukes til å montere kanal spiller også en rolle i hvor effektivt eksos reiser. For eksempel, er plastisk kanal mer utsatt for å holde på fuktighet enn metall. Dessuten er det mer sannsynlig å samle seg i ribbekanalene i motsetning til ikke-riflet kondensasjon. Endre ut ribbe, plastrør for ikke-ribbet, stålkanaler hvis du finner vann lekker fra døren din Frigidaire tørketrommel. Flyttingen vil styrke luftstrøm i tørkerens ventilasjonssystemet.

Kanaler er for lang

Jo lenger eksos har til å reise fra Frigidaire tørketrommel til den eksterne vent, jo større sjanse for en hindring. Don Vandervort Hjem-Tip hjemmeside anbefaler at du forkorte kanal lengde hvis det er nær 25 fot lange - bransjens foreslo maksimal kanallengde. Forkorting kanal er spesielt garantert hvis du gjentatte ganger finner kondens i Frigidaire tørketrommel trommel eller på døra fordi eksosen ikke slipper raskt nok. Kontakt en Frigidaire tørketrommel spesialist for å sette opp en tjeneste avtale. Spesialisten vil kunne anbefale ducting løsninger, som for eksempel å flytte tørketrommelen nærmere en yttervegg eller installere en vifte i kanal for å forbedre luftstrømmen og begrense kondens fra gjenværende inne.

Åpnet Ekstern Vent

På slutten av Frigidaire tørketrommel ventilasjonssystem bør være en ekstern vent. Det er vanligvis på siden eller taket av ditt hjem. Ventilen skal være dekket av en skjerm og har en klaff eller ristene som gjør at eksos for å gå ut, men hindre at vann trenger inn. Sjekk lufthull for å sikre at klaffen segl eller ristene ikke er brutt vent. Hvis klaffen segl er slitt eller ristene er skadet eller mangler, kan regn være inn i ventilasjons og drypper ned i tørketrommelen, noe som er grunnen til at vannet kommer ut av tørketrommelen inngangsdør. Reparere ventilen ved behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com