Hvordan bruke Rail & Stile Bits

July 14

Rail og stile biter brukes til ramme og panel konstruksjon, en populær metode for å lage dører, skap, og et utvalg av møbler og arkitektoniske verk. Denne type trebearbeiding teknikken benytter et flytende panel med en solid ramme, slik at sesongmessige bevegelse av trevirke i platen hindrer rammen forvrengning, særlig med store temperaturendringer.

Ramme og panel, også referert til som skinnen og mellomstykket, i utgangspunktet består av panelet og fire medlemmer som utgjør rammen. Skinnene er de horisontale stykker, mens sidestykkene er de vertikale elementer av rammen.

Bruksanvisning

1 Mål alle tre stykker som skal bearbeides, og sørge for at de har samme tykkelse. Du kan gjøre dette ved å opprette et sett tykkelse før byggestart. Det er ideelt å bruke bare en del av brettet for å lage alle dine jernbane og stile brikkene slik at de allerede har samme tykkelse.

2 Sett skinnen ruteren bit inn i en tabell router og sett litt høyde for den aktuelle tykkelsen på tre panel du trenger. Det bør være tilstrekkelig materiale ved den bakre del av sporet for å sikre at panelet har tilstrekkelig støtte bakfra. Pass på at tungen på bit er sentrert på tre.

3 Skjær ekstra rail slutter å bruke skinnen fresen, og deretter gjøre de nødvendige justeringer av tungen tykkelse med shims som kan enten legges til eller fjernes innen ditt kutter. En mellomlegg er en vaskemaskin eller tynn stripe av metall som brukes til å justere deler og gjøre dem passer bedre. Ved hjelp av shims er svært gunstig å justere bitene og sette opp blokkene tilsvarende.

4 Bruk stile biter for å lage sporene i tre panel. Dybden av en stile litt må følge den planlagte målingen slik at sporet får samme høyde som tenon, en utstikkende stykke tre inn i et stem av en annen brikke. Ta oppmerksom på at leddene vil få feiljustert hvis høyden ikke er riktig innstilt. Match sporet kutter til tappen på skinnen, og deretter justere stile litt manuelt til du får riktig måling.

5 Kontroller at skinne kutt og stile sporene sperre perfekt ved fjerning av hele tenon med en pasning fra stile litt. Tilbake dybden av litt hvis det oppstår problemer når du fjerner tre på en gang. Når hell gjort, ferdig bearbeiding bitene og forventer skinnene og stiles til å passe tilsvarende.

Hint

  • Selv om det krever å bruke ekstra tid og krefter i starten, kan det være lurt å lage et sett med prøvestykker fra aksje blir brukt som dette kan også spare mye tid og penger i det lange løp, spesielt til de som er nye til ramme og panel konstruksjoner. Etter å ha satt opp gode "testsett", kan du bruke dem som målere for å fremskynde satt opp prosessen for nåværende og fremtidige verk.
  • For din egen sikkerhet må du alltid bruke vernebriller når du arbeider og bruke en rett vinkel ligaen når du skjærer rail ender.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com