Hva er den sikreste måten å drepe loppene i gården?

August 10

Hva er den sikreste måten å drepe loppene i gården?


Lopper hjemsøke pet eiers verft som smurt når de varme årstider begynne. Dessverre, uansett hvor hardt du behandler lopper på kjæledyrene og i hjemmet, hvis verftet står ubehandlet loppene forbli. Kjemiske sprøytemidler kan brukes til å behandle verksted angrep, men disse kjemikaliene kan være farlig for mennesker, dyr og planter. Sikrere og effektive alternativer eksisterer for å kontrollere verftet loppe problem.

Rydde opp

Det første trinnet i å eliminere lopper fra verftet trygt, er å gi verftet en god rengjøring. Fjern eventuelle ødelagte eller ubrukte plenen møbler som kan tjene som skjulesteder for lopper. Også fjerne gamle eller døde planter, blader og hauger av børste eller skitt. Clearing ut ting som havn lopper setter dem ut i det fri hvor dine behandlinger kan komme og eliminere dem lettere. Det oppmuntrer dem også til å gå et annet sted der de har flere muligheter for ly.

nematoder

Legg nematoder, en gunstig hage insekt, til din hage. Nematoder er små orm-lignende insekter som lever av larver og egg av lopper. Siden nematoder kontrollere den unge loppe befolkningen, den eldre loppe befolkningen til slutt dør ut forlate ingen lopper i det hele tatt. Disse insektene kan kjøpes fra fôr butikker eller hage forsyne butikkene. En ekstra bonus av nematoder er at de også styre termitter.

såpe Sprays

Såpe spray laget av oppvaskmiddel, vann, sitrus skreller og eteriske oljer som eucalyptus eller tea tree olje kan sprayes på plener som et middel for loppe kontroll. Disse spray forgifte og kveles lopper og deres avkom. Såpe spray er helt trygt for bruk rundt mennesker og dyr, og er trygge for plener og hageplanter. Bare bland opp en spray og legg den i en hage sprøyta til å søke. Såpe spray kontrollere også mygg.

støvtørking

Dusting hagen din med kiselgur eller boraks ikke skader mennesker eller dyr i gården, men det er dødelig for lopper. Disse pulver gift lopper og deres avkom. De gjør også små kutt på likene av lopper. Disse kuttene til slutt legge opp, forårsaker lopper å dø av dehydrering. Kiselgur, og boraks vask av av plener etter regn eller vanning, så sørg for å på nytt etter at plenen blir våt eller annen grunn.

Vann

Bare sprøyting plenen med vann kan gjøre det ser grønnere, men gjør ingenting for lopper. Imidlertid kan vann være en effektiv og sikker loppe kontroll metode når det brukes riktig. Under regnvær, vasker regnet bort voksne lopper og overdøver loppe egg og larver. I tørt vær, kan du gjøre det samme ved flom plenen med jevne mellomrom. Flooding plenen også skaper et miljø mye til fuktig for lopper å avle.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com