Hvordan oppdage strømninger i lys Bulb Sockets

October 14

Hvordan oppdage strømninger i lys Bulb Sockets


Strøm, målt i strømstyrke (eller ampere), er et mål på strømmen av elektroner i en krets. Disse bevegelige elektroner gi strøm til elektriske apparater som lyspærer. Ødelagte komponenter i en elektrisk krets kan avbryte denne flyten og holde disse lysene mørkt. Når du snur en lysbryter og ingenting skjer, bør du sjekke om bryteren mottar strøm i det hele tatt. Dersom det ikke er det, endrer pære vil ikke løse problemet.

Bruksanvisning

Testing med en frisk Bulb

1 Åpne en ny pakke av lyspærer.

2 Finn en fungerende lys socket andre steder i huset.

3 Fjern pæren fra arbeidskontakten og skru inn den nye pæren for å teste den.

4 Skru arbeider pære i kontakten i spørsmålet. Hvis den lyser opp, er det en strøm i stikkontakten.

Testing Med en kontinuitetstester

5 Kjøp en krets kontinuitet tester. Denne lille enheten har to metall sonder som kan berøres av de positive, negative eller malte kontakter av en stikkontakt eller stikkontakt. I live-kretser, dagens registre ved å tenne opp et lite lys. Du kan også teste passive kretser, som batteriet i kontinuitet tester vil passere en liten mengde strøm gjennom kretsen.

6 Kontroller at kretsen er aktiv på husets bryterpanelet. Se etter en bryter merket for rommet lyset er på, og sørg for at den er satt til "On".

7 Skru ut skruene som holder kontakten til den elektriske boksen med en skrutrekker med en spiss som passer formen på skruen.

8 Trykk på en av kontinuitet testeren sonder til kontakten der den sorte ledningen festes til kontakten og den andre sonden til barmark wire eller metall elektriske boksen. Se etter lyset som indikerer strøm som går gjennom.

9 Gjenta testen på alle andre kontakter på sokkelen. Hvis lyset ikke lyser, er det ingen makt kommer til boksen.

10 Slå av krets på bryterpanelet og fjern lys socket ved å skru kontaktskruene og forsiktig fjerne ledningene.

11 Trykk en sonde kontakt med gull-terminalen på lyset kontakt og den andre til metallet spiss i bunnen av den lette kontakten. Gjenta med sølv terminal. Dersom kontinuitet tester viser ingen strøm, er det lett kontakten ødelagt og må skiftes ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com