Hvor å Feilfri Saltillo Tile

September 18

Populær i sør, meksikanske Saltillo flis er en vakker, rustikk, naturlig utseende flis laget av soltørket leire. Det er ofte funnet i kjøkken, bad, frokost kriker og sol-rom. Flisen er solid og pålitelig, men kan være vanskelig å rengjøre. Les videre for å lære hvordan du rengjør Saltillo flis.

Bruksanvisning

1 Sweep og støvsuge hele gulvet. Engasjere børsten på din vakuum for bedre resultater. Vær forsiktig med å banke vakuum rundt på flisen og risikere chipping det.

2 Se etter løse fliser, sprekker, chips eller rusk. Saltillo er solid, men den har følsomhet og kan bli ripete og skadet. Hvis du har alvorlige sprekker, kan det hende du trenger å forsegle. Undersøke saken nærmere før du gjør en grundig rengjøring.

3 Skyll og skrubb gulvet med vann for å fjerne skitt på overflaten.

4 Kjøp en flis renere som er spesielt laget for Saltillo. Dessverre er denne typen flis trenger spesiell behandling, så alternativene er begrenset når det gjelder produktutvikling. Kjøp en "dyp" renere som fjerner smuss og fett, uansett hvilket merke. Følg nøye instruksjonene.

5 Avslutt rengjøring med en mild polish. Saltillo hater voks, men det elsker polsk. Det er nok av polerings tilgjengelig som er trygge å bruke.

Hint

  • Det finnes flere forskjellige varianter av Saltillo, og flisen kan legges ned og forsegles i en rekke måter. Bestem type Saltillo du har og hvor det ble installert før rengjøring.
  • Aldri voks en Saltillo gulv. Voksing kan gjøre permanent skade på flis og tvinge deg til å strippe og re-forsegle hele gulvet.
  • Bruk aldri noen form for olje på en Saltillo etasje. Polish er fine, men olje vil suge rett inn i porene i fliser og gjøre permanent skade.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com