Hvordan å bore i et Ovenpå Wall fra kjelleren

September 19

Av og til må huseiere sette inn elementer inne i veggene i hjemmet, vanligvis når du kjører ledninger for lyd eller apparater eller legge lysarmaturer og utsalgssteder. En måte å få gjenstanden eller ledninger inne i veggene er å bore et hull opp fra kjelleren. Prosessen krever bare en borekrone, men å finne selve veggplassering fra kjelleren kan være vanskelig. Imidlertid skaper et lite hull fra innsiden oppe første gjør finne kjelleren plassering enklere.

Bruksanvisning

1 Finn hovedkretsen boks for ditt hjem og slå av all strøm til hjemmet. Dette forhindrer skade hvis du tilfeldigvis bore gjennom en ledning inne i veggen.

2 Sett en 1/4-tommers bit i en drill og lage et hull nær bunnen av veggen like over stedet der du ønsker å bore hull opp fra kjelleren. Dersom det er ønskelig, lirke baseboard molding av med en lirke bar og bore hull i veggen sted under den.

3 Fjern den opprinnelige bit og erstatte den en 1/8-by-18-tommers følehorn bit. Settes boret gjennom hullet og vinkel den nedover så mye som mulig. Føler rundt det indre av veggen med tuppen av litt for å sikre at du ikke føler noen ledninger eller rør. Skyv litt nedover til du føler at tre base plate på bunnen av veggen.

4 Klem på avtrekkeren bare til du føler litt trenge veden bunnen av veggen.

5 Gå til kjelleren og slå på en stud finder som kan oppdage metall. Plasser den på loftet tak og kjøre den over trebjelker i plasseringen av veggen. Hvis enheten lyser, indikerer det metallrør over tre. Mark hvert sted med en blyant slik at du ikke bore der.

6 Sett inn en 3/4-tommers diameter litt inn i drill og sett den i plasseringen av piloten hullet du boret ovenfra. Klem på avtrekkeren og hold bore stødig å lage et hull hele veien opp gjennom kjelleren taket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com