Hvordan kan jeg drepe Horsetail planter?

November 21

Hvordan kan jeg drepe Horsetail planter?


Kjerringrokk (Equisetum) er en aggressiv plante som vokser langs våtmarker og langs vannkilder som dammer og elver. Det er en slankere gress som er vanskelig å kontrollere, ofte choking ut små planter. Hvis du bor i nærheten av en vannkilde eller våtmarkene, kan kjerringrokk har sneket seg inn i hagen din eller liggende. Med vanlige aggressive kontrolltiltak, kan du drepe mye av kjerringrokk som har infisert landskapet, men holde seg på toppen av det, ellers vil det bare tilbake.

Bruksanvisning

1 Spray nye kjerringrokk skudd med glyfosat. For høye, etablerte kjerringrokk planter, skjær dem ned. Når de vokser nye skudd, spray dem. Holder seg til glyfosat applikasjons instruksjoner, for eksempel å bruke det på en rolig dag og bruke beskyttende klær. For store områder, bruke 3 til 4 qts. av glyfosat per acre.

2 Spray ny kjerringrokk vekst hver gang du ser den. Jo mindre du la horsetail vokser, jo mer sannsynlig er det å drepe den for godt.

3 Till området som et alternativ til glyfosat. Ifølge Purdue University, har kjerringrokk plantene ikke liker jordbearbeiding. Lei en rorkult og husk at jo dypere går det, jo bedre. Alternativt kan du bruke en spade eller hakke for å dyrke området. Gjenta om nødvendig.

Hint

  • Bruk en klar til bruk glyfosat flaske, tilgjengelig der hageredskaper selges, hvis du ikke har et ugressmiddel sprayer. Det heller ikke krever fortynning.
  • Glyfosat er en ikke-selektiv ugressmiddel som vil skade eller drepe noen levende plante som det kommer i kontakt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com