Room Decoration og Farge

September 25

Room Decoration og Farge


Dekorere hjemmet ditt kan du uttrykke din personlighet og smak innenfor rammen av din stue. Flere faktorer er på spill når du velger riktige farger og dekorere stil til ditt hjem. Når du vurdere disse faktorene sammen, innredning og fargevalg du gjør i rommet ditt arbeid mot å skape en sammenhengende helhet.

Color Psychology

Ifølge Rental tapetsering, fargene i et rom har en effekt på en persons humør. I lys av dette, bør du vurdere hvordan du bruker rommet og hvilken stemning du håper å fremme i rommet som du bestemmer på din dekorere valg. For eksempel, røde øker appetitten, noe som gjør det til et logisk fargevalg for spisestuen. Men på den annen side, jazzes det også mennesker opp, forårsaker en økning i blodtrykket. Hvis du ønsker å slappe av i et rom, kan rød ikke være den beste fargen. Gå med farger som grønt eller blått i stedet.

Innredningsstiler

Hvis du er stumped prøver å finne ut fargen eller stilen på rommet ditt, velge en bestemt dekorere stil gir deg en etappe opp i begge tilfeller. Mange dekorere stiler som Tuscan, japansk, marokkanske og andre har spesifikke farger som er forbundet med dem. Som du ser gjennom dekorere bøker og blader for retten dekorere stil, ta hensyn til de fargene som disse stilene har forbundet med dem også. Dette vil hjelpe deg å begrense fargepaletten til noen få farger, noe som gjør jobber med fargene mer håndterbare.

dekorere prinsipper

Etter et par dekorere prinsippene vil hjelpe farger og stiler av innredningen din passer bedre sammen. Selv om mange skoler tanke eksisterer om hvordan du kan dekorere et rom på riktig måte, Rental Deco nettstedet begrenser det ned til bare tre grunnleggende elementer å huske på. God dekorere gir et rom for å være funksjonelle, uttrykker en stemning og fremmer en følelse av harmoni. Holde farger og dekorere stil i tankene mens du følger rammen av disse dekorere prinsipper bør sikre et rom med den rette balansen av farge og stil.

Budsjett

Ingenting setter en demper på dekorere som en krasj i budsjettet. Men ifølge dronningen av DIY nettside, etter et budsjett når du gjør en stor dekorere redo i et hjem er avhengig av å følge prinsippene for god dekorere. Å gjøre de riktige dekorere beslutninger som velger en dekorere stil og bare kommer med noen få farger, som du gjentar i hele rommet, vil bidra til å holde dekorere og budsjettet på sporet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com