Hvordan koble en pipe til betongblokk

October 12

Den beste måten å koble et rør til betongblokk når du kjører et avløpsrør eller rør rør, er å bruke rør hangarer og betongskruer. De fleste betongblokker har hule sentre, som gjør ved hjelp av ermet ankere vanskelig. De fleste rør programmer ikke legge stress til betongen, noe som gjør betongskruer et ideelt feste for søknaden. Rør hengende klemmene er semi-sirkulære klemmer som passer rundt den ene siden av røret med en flens for å koble hengeren til veggen.

Bruksanvisning

1. Plasser røret på veggen og sette en 4-fots nivå over toppen av røret. Spør en assistent til å holde røret på et nivå posisjon. Plasser rørklammer over røret og merk monteringshullet på veggen. Fjern røret fra veggen.

2 Bor pilothull gjennom betongblokk med en hammer drill og litt litt mindre i diameter enn betongskrue.

3 Plasser røret hengende klemmer rundt røret og sett røret på veggen. Spør din hjelper til å holde røret på plass og stille opp klemmonteringshullene med pilothull i betongblokk.

4 Sett inn en adapter inn i en drill som passer leder av betongskrue. Fest klemmene til veggen med betongskrue. Betjene maskinen med lav hastighet til bunnen av skruehodet kommer i kontakt med leiren. Sakte stramme skruen til klemmen ligger tett inntil veggen. Ikke stram skruen.

Hint

  • Betong skruer og rør hengende brakett klemmer er tilgjengelig hjemme forbedring sentre.
  • Betongskruer har hex hoder som gjør installasjonen rask når du bruker en adapter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com