Hvordan Refinish tregulv med Minwax

October 9

Hvordan Refinish tregulv med Minwax


Tregulv er en vakker og svært ønsket funksjon i ethvert hjem. Men med vanlig slitasje, kan tregulv ta på seg en kjedelig og slitt utseende. Lakkering tregulv er en fin måte å gjenopprette dem til sin opprinnelige prakt. Minwax produkter er gode valg for etterbehandling tregulv fordi de er veldig pålitelig.

Bruksanvisning

1 Klargjør området for lakkering. Fjern noen møbler og tepper og veggtepper fra området. Dekk lysarmaturer med en søppelsekk og duct tape. Tape over stikkontakter. Lirk av molding fra noen vegger i området med en lirke bar.

2 Rengjør området som skal lakkeres. Feie og støvsuge området rent for støv og rusk.

3 Sand tregulv med trommelen sander og 120-sandpapir. Arbeid sakte for å sikre at du ikke huljern veden og fjerne for mye materiale. Støvsug tregulv rene av sagmugg etter at gulvet er slipt.

4 Sand noen områder av parkettgulv som trommelen sander nådde ikke med hånden sander og 120-sandpapir. Støvsug parkettdekke ren for sagflis.

5 Tørk på parkettdekke første strøk av Minwax med en ren klut. Tørk i lange, jevne tak og tørk av overflødig med en annen klut. Påfør flere strøk med Minwax etter første strøk har tørket hvis du ønsker en mørkere finish.

Hint

  • Start med trommelen sander vippes oppover og sakte senke den til parkettdekke for å oppnå mer kontroll mens sliping.
  • Bruk nese, munn og øyebeskyttelse ved sliping.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com