Hvordan Clean Flekker på Asfalt Helvetesild

September 6

Asfalt helvetesild kan ofte bli tilsmusset av alger, skitt og andre stoffer. Den uunngåelige eksponering for vær og vind forårsaker de fleste av disse flekkene. Det er ikke nødvendig å erstatte asfaltsjingels, som er i god stand, ellers bare fordi de er farget. Vellykket ren asfalt helvetesild ved å følge de aktuelle trinnene. Arbeid på et tak kan være farlig, så sørg for å bruke ekstrem forsiktighet ved rengjøring asfalt helvetesild.

Bruksanvisning

1. Bland 1 liter oksygen blekemiddel, en liter varmt vann, og 1/4 kopp av trinatriumfosfat i en bøtte. Bruk en langstilket skje til grundig kombinere ingrediensene.

2 Hell rengjøringsmiddel inn i en to-gallon, pumpe stil hage sprøyta. Fyller hele to-gallon sprøyta skal gi deg nok rengjøringsmiddel for ca 150 kvadrat. Du må fylle hagen sprøyta med renhold løsning blandingen etter behov.

3 Bruk en stige for å nå de helvetesild på taket. Begynn på gutter linjen av taket og våt asfalt helvetesild. Spray løsningen på et område på omtrent 10 fot i bredden på en gang. Det er viktig å sprøyte hvilken som helst plass på taket som har farget helvetesild, slik at taket vil ha en ensartet utseende når rensingen er fullført.

4 La løsningen sitte på helvetesild i ca 15 minutter. Flekkene vil begynne å forsvinne, eller de kan bli brun, noe som indikerer at løsningen virker ved å fjerne flekker.

5 Scrub noen tøffe flekker med en myk kratt pensel. Pass på å ikke skrubbe for hardt, eller du kan skade helvetesild.

6 Spyl taket for å fjerne rengjøringsmiddelet, og resten fra flekker.

7. Gjenta denne prosessen etter behov for å fjerne alle flekker. Du kan bruke en kommersiell tak renere, hvis du foretrekker det. Vær forsiktig med disse typer rengjøringsmidler. Noen kan ikke bare fjerne flekker og smuss, men skade helvetesild også. I noen tilfeller, kan resultatet være faktiske hull i helvetesild.

Hint

  • Rengjør asfalt helvetesild på en overskyet dag for å unngå solen tendens til å oppløse rengjøringsmiddel for fort.
  • Spyl plantene som kan komme i kontakt med rengjøringsmiddel som det skyller ut av taket. Renhold løsning kan være skadelig for planter. Verve en hjelper å vanne plantene mens du skylle rengjøringsmiddel fra taket for å hindre renere fra soaking plantene.
  • Bruk verne ansikt og øyne gulvbelegg for å hindre overdreven eksponering for rengjøringsmiddel du bruker.
  • Vær veldig forsiktig når du går og arbeider på taket. For å unngå å skli, slitasje sko med gummisåle for å gi god trekkraft.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com