Hvordan lage blomsterpotter med tre

September 4

Man kan bygge eller kjøpe blomsterpotter i en rekke forskjellige materialer, hvorav den ene er tre. Wood gjør en utmerket blomsterpotte fordi det ser vakkert og tilbyr også pusteevne for blomster plantet i det, men nok stabilitet til å holde mye trengte vann i. Her er hvordan du kan bygge din egen blomsterpotte fra trevirke.

Bruksanvisning

1 Design det. Du må bestemme om du vil at den skal være rund, firkantet eller rektangel og høyde, bredde og dybde som du vil den skal være. Du må også velge om du vil skjulte skruer for å holde den sammen eller noen synlige nagler. Den beste måten å få design ideer er å se på eksempler og dokumentere hva du liker og ikke liker. Ta en spasertur gjennom ditt lokale Oppussing butikken hage seksjon eller surfe på nettet på nettsteder som flowerpotshop.com eller simplyplanters.com (se Ressurser). Skriv ned eller trekke ut dine ideer for å holde dem friske.

2 Kjøp forsyninger. Du må kjøpe hva slags tre du vil bruke. Noen av de beste skogen inkluderer eik, lønn, kirsebær og sedertre. Alle skogen har et annet utseende, så må du shoppe rundt på ditt lokale sagbruket eller hjemme forbedring butikken. Også kjøpe ved til ramme og bunn og enten spiker eller skruer for å sikre alt sammen.

3 Monter en ramme. Du må bygge en ramme som vil være inne tre utvendig. Start denne ved å skjære ut et stykke av trevirke i form av bunnen av potten. Deretter fester trestykker vertikalt hvert par inches. Disse kan festes med spiker eller skruer.

4 Dekk ramme med utvendig boards. Legg platene på toppen av rammen og fest med ønsket metode. Etterlate små sprekkene mellom bordene for en liten bit av ventilasjon, men liten nok til at jorda vil ikke slippe unna. Du kan avslutte med et par stykker av tre festet rundt toppen, eller du kan la den nakne, men legger til en topp vil legge stabilitet og muligens øke levetiden på blomsterpotte.

Hint

  • Vær kreativ. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å gjøre din blomsterpotte unik, fra legging av tre i forskjellige retninger for å bruke ulike typer trevirke for å lage mønstre til å bruke metall maskinvare for å kle den opp.
  • Vær forsiktig ved montering. Verktøy som øvelser og Hammer kan være svært farlig hvis den ikke brukes med omhu.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com