Dekorere ideer for Dørhammere inne i hjemmet

October 8

Dekorere ideer for Dørhammere inne i hjemmet


Dør knockers har eksistert nesten like lenge som dører selv. Opprinnelig serverer en utilitaristisk formål å fange oppmerksomheten til de som bor innenfor, håndverk av døren knockers ble en kunstnerisk forsøke. Dør knockers med gotiske ansikter, dyr eller symboler var en måte for huseiere å uttrykke noe om familien, eller for å avverge advokater. En samler av døren knockers vil bringe kunsten og sjarm av enheten inn i et hjem. Du legger historisk og visuell interesse til boligen din når du henger døren knockers på en vegg, på innvendige dører eller har dem i en fotografisk utstilling.

tema Doors

Hver dør i huset ditt, det være seg soverommet eller badet, er skjenket med sin egen personlighet når den er utstyrt med en dramatisk dør dørhammer. Maling hver dør en annen dristig farge for å etterligne gamle europeiske dører og "nød" maling-jobb ved å gni lett med sandpapir eller legge til en vassen hvit vask over nylig malt overflate. Pryder hvert dør med en antikk dør knocker med klassisk gotisk bilder. Bruk samme fargen på døren i rommet der døren åpnes - enten i vegg maling eller tilbehør - å knytte plass sammen.

smal Wall

Vis frem din dør knocker samling ved å henge knockers i en vertikal linje ned en smal vegg i ditt hjem. En smal arkitektoniske detaljer som deler rom eller grenser vinduer og dører er et naturlig avgrenset område å vise frem dine knockers. Maling fargerike firkanter på veggen for å tjene som en nostalgisk bakteppe for hver dør dørhammer og gjøre den smale veggen vise et midtpunkt i rommet.

sofa Row

Monter døren knockers på en lang planke av tre i en horisontal måte å henge over en sofa i stua. Maling treverket en levende farge eller beis en rustikk stykke tre en dyp kirsebær skygge. Distress tre for å gi den en gammel utseende. Du oppretter en plass full av tekstur og arkitektoniske detaljer når du monterer døren knockers på lik avstand fra hverandre på tre og henge den over en lang sofa. Du kan også montere hver dør knocker på sin egen kvadratet av malt eller beiset tre og henge i en rad over sofaen for en lignende effekt med mer allsidighet.

Photo Collage

Du kan dra nytte av utseendet av dekorative og uvanlige døren knockers selv om du ikke eier dem. Samle fotografier av historiske og antikke døren knockers fra online fotosider og skrive dem ut fra din hjemme-PC. Bruk bildene med matchende hvit matt og svart rammer, eller lage en fotocollage av innramming alle bildene i en bilderammen. Dekorere et kjøkken, bad, kontor eller stue med innrammede fotografier for å bringe en dør dørhammer element til plassen.

bad innredning

Vis frem eklektisk dør knocker samling på badet ved å bruke dem til å henge håndklær. Mange dør knockers har en bøyle-lignende banket mekanisme som et håndkle kan tres. Bytt ut din eksisterende håndkleholder med noen dør knockers hang i en horisontal linje. Ekstra myke håndklær vil kreve en standard rack, men døren knockers kan fortsatt hang like over stativet for å få en lignende følelse i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com