Alternative ting å brenne i et kull ovn

November 9

Alternative ting å brenne i et kull ovn


Kull ovner er en av de eldste og fremdeles mest brukte typer oppvarming alternativer. En godt drevet ovn vil gi tilfredsstillende service med minimal innsats på den delen av eieren. En effektiv drift svært avhengig av skorsteinen og drivstoff. Kull ovner er allsidig med sine drivstoffalternativer. Imidlertid bør brukerne være klar over hva ting kan og kan ikke brennes i et kull ovn.

krydret Wood

Tørr ved er en drivstoff alternativ til å brenne i et kull ovn. Tørr ved brenner mye mer effektivt enn andre tre produkter med et høyt nivå av fuktighet, for eksempel grønn eller unseasoned tre. Tjenesten Magiske ovn-reparasjon eksperter anbefaler å unngå behandlet, beiset eller malt trevarer, samt drivved eller andre treprodukter som inneholder bly eller svovel.

Wood Pellets

Trepellets er en annen alternativ materiale for å brenne i et kull ovn. Trepellets er raffinert biobrensel, vanligvis laget av komprimert flis og sagmugg. Tre og pellets laget av tre utklipp er mer miljøvennlig enn kull. Kjøp trepellets hjemme forbedring butikker eller andre tre leverandører.

Typer av Coal

Det finnes tre forskjellige typer kull tilgjengelig for bruk i et kull ovn: teglstein, antrasitt og cola. Antrasitt er den mest brukte typen av kull. Det er vanskelig og på grunn av sin lave flyktige stoffer, vil brenne uten røk og ikke har en tendens til å kake som andre kulltyper. Koks også brenner uten røk og brennes på samme måte, mens bituminøse er mye mykere og har mange flyktige stoffer. Bitumen er mer vanlig for industrielt arbeid.

Ting du bør unngå

Selv om kullovner vil samarbeide med andre brennende alternativer, er det noen materialer som bør unngås for å forhindre potensielle branner og andre farer. Det er noen alternativer som, uavhengig av hvordan allment tilgjengelig de er, bør unngås, inkludert plast og behandlede produkter. Også unngå å bruke søppel. Hearth.com rapportert at bruk av søppel i en ovn kan gjentatte ganger utvikle seg til pipebrann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com