Hvordan lage din egen Hummingbird Feeder og Nectar

October 28

Hvordan lage din egen Hummingbird Feeder og Nectar


Hummingbirds er en av de mest underholdende fugler å se i hagen din, som de dykker-bombe og jage hverandre og enda større fugler. Legge nektar-produserende planter med røde eller rørformede formede blomster til hagen din er en måte å tiltrekke hummers slik at du kan nyte sine påfunn. Å observere dem på nært hold, gir en sukkervann mater fylt med hjemmelaget nektar. Hvis du er kreativ, kan du lage din egen mater for mindre enn det koster å kjøpe mange fuglebrett.

Bruksanvisning

1 Paint utsiden av all-weather vann flaske med rød giftfri håndverket maling og en liten pensel. Den røde fargen vil tiltrekke seg kolibrier til materen.

2 Cook opp din hjemmelagde kolibri nektar. Ta med 4 kopper vann til å koke i en kjele på komfyren. Tilsett 1 kopp hvit kornete sukker til kokende vann og rør til å oppløse. Sett kjelen til side til nektaren avkjøles til romtemperatur.

3 Fjern materøret fra rødmalt vannflaske. Sette inn en trakt i munningen av vannreservoaret. Hell Hummingbird nektar fra pannen inn i trakten til flasken er fylt. Sett på materøret.

4 Plasser kolibri mater, tube vender nedover, mot et tre gren eller et innlegg. Skjær en lengde på ledning lenge nok til å sirkle rundt materen og grenen eller post, og overlapp i endene. Vikle kabelen rundt materen og gren eller post. Tvinn de overlappende ender for å sikre materen på plass.

Hint

  • Gjør mer eller mindre Hummingbird nektar etter behov, alltid holde andelen av en del sukker til 4 deler vann.
  • Rengjør materen ukentlig, med en flaskebørste og varmt vann - men ingen såpe.
  • Henge mater i et skyggefullt område; plassere den i direkte sollys vil føre nektar å lekke ut, og nektar i flasken for å ødelegge raskere.
  • Endre nektar hvert tre til fem dager for å forhindre mugg og gjæring, noe som kan være dødelig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com