De beste klatre Roses for Texas

October 14

De beste klatre Roses for Texas


Klatreroser gi en fargerik aksent som kan trenes på trellises, rundt vinduer og dører eller langs takskjegget. De gammeldagse blomster har nytt liv med dagens moderne hardscapes og landskapsstrukturer. Roses trenger minst seks timer med sollys om dagen, og Texas klima gir det i spar. Klatrere kan blomstre bare om våren, eller blomst gjentatte ganger, noe som gir en farge show godt inn i høst.

Old Garden Roses

Roser i eldre hager er ofte sortar som ikke eksisterer lenger. De kan finnes krypende vegger og gjerder eller i kirkegårder med ingen til å ta vare på dem. Disse klatrere blir bevart gjennom borekaks og gjeninnføres i dyrking. Schulenburg Aprikos, Katy Road Rosa og Highway 290 Pink Knapper er eksempler på noen av de gamle hageroser. Gamle roser, som er noe variasjon produsert før 1867, er motstandsdyktig mot mange vanlige rose problemer og kan trenes som en espalier eller espalier form. Lady Bankene vokser 20 fot høye stokker, og Cecile Brunner er ikke langt bak med 15 til 20 fot stokker. Enten ville være gode valg for sine gammeldagse pastell blomster og hardfør klatre natur.

1950 Kultivarer

Mange nye sortene ble introdusert i 1950. En av disse, Klatring Pinkie er en 8-fot-høy busk med semi-doble rosa blomster. Rørene er thornless og blomstrer bære en lett duft. Don Juan er en sitrus-duftende rød rose som blomstrer fullt ut selv i de verste Texas varmen. For energi kan du ikke slå Dortmund, en 1955 introduksjon. Den kan vokse opp til 30 fot høye og bjørn dyprøde blomster med hvit senter og lys gul stamen. Rosene har overlappende kronblader som gir den blomstrer en frilled utseende. Tornene på denne busken fortjener respekt som de er store og skarpe.

Earth Kind

Earth Kind er en betegnelse fra Texas A & M University som priser roser for deres helse, miljøvennlighet og toleranse for Texas 'ekstreme klima. Sea Foam er et moderat klatrer som bare blir 3 fot høy og deretter kaskader nedover. Ingen av roser i programmet Earth Kind har blitt behandlet med noen kjemikalier eller befruktet. New Dawn var den første steg til å bli patentert i USA er det en rask klatrer som kan vokse til 20 fot høy, iført hvite blomster med rosa sentre. Reve 'd Or er en annen kraftig arter klatrer. rose Jorden Kind betegnelsen blir nå brukt i andre stater for å kategorisere rosebusker for ansvarlige dyrkere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com