Nyinstallerte kjøkken tappekran dunk og Sprayer Lekkasjer

October 15

Nyinstallerte kjøkken tappekran dunk og Sprayer Lekkasjer


Det er ingenting som en helt ny kjøkkenvask for å lyse opp en snusket kjøkken. Men hvis du slår på vasken bare å høre dundrende kommer fra veggene og det drypper vann fra sprøyten, må du kanskje gjøre noen justeringer. Selv om de kan virke trivielt, bør saker som rør dundrende og lekkasjer bli tatt vare på så snart som mulig før de utvikler seg til større problemer.

Kjøkkenarmatur og Sprayer

Kjøkken tappekran og sprayer kombinasjoner er praktisk å ha i omtrent alle kjøkken, sprøyter gjøre det lettere å lede vann der det trengs for rengjøring sta gryter og panner, samt gjøre andre oppgaver, som å skylle grønnsaker. Sprøyta får sitt vann fra en tilførselsslangen koblet på sprøyta basen. Denne slangen i sin tur kobles tilbake til undersiden av kjøkkenkran sammenstillingen.

leaky Sprayer

Når jeg prøver å fikse en lekk sprøyta, må du først sjekke slangekoblinger på slutten av sprøyta og der den kobles til undersiden av kranen. Sørg for at disse er sikre ved å stramme dem med en skiftenøkkel eller tang. Beskytt krom eller platekledning på utsiden av sprøyten ved å pakke kjevene av tang eller skiftenøkkel med duct tape.

Pek Thumping

En vanlig grunn til at rørene bang eller dunk skyldes luft fanget inne. Denne luften kan elimineres ved å skylle ut vannledningene. For å gjøre dette, må du først slå av hovedvanntilførselen til huset. Deretter stenge alle vannforsynings ventiler i huset, inkludert toaletter og utstyr, med unntak av vasker nærmeste og lengst bort fra vannledning. Åpne disse og la alt vannet inne til å kjøre ut da stenge av vanntilførselen ventiler. Slå på hovedvannkranen igjen.

Leaky Sprøyter Slange

En lekk sprøyta kan også skyldes en dårlig eller punktert sprøyta slangen. Ikke bekymre deg, men da dette reparasjon er ganske enkel. Steng av vanntilførselen til kjøkkenkranen ved å slå av både varme og kalde vannforsyning ventiler. Skru endekoblingene på slangen og ta ut slangen. Pakk gjengene på en ny slange med rørlegger er tape deretter koble koplingene ved å tre dem på plass. Stram dem med en skiftenøkkel eller tang.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com