Krav til utendørs badestamper

August 16

Krav til utendørs badestamper


En utendørs badestamp er en måte å slappe av på slutten av dagen, mens du nyter den vakre gården. Boligeiere må ta forholdsregler for å sikre utendørs spa er trygg, ren og energieffektiv. Vedlikeholde badestamp utstyr og overvåke kvaliteten på vannet bidrar til å sikre en trygg og hyggelig opplevelse for alle som bruker spa.

Elektrisk

Byen eller tett krav til utendørs badestamper vil omfatte spesifikasjonene på elektrisk arbeid. For eksempel må kodene for stikkontakter være en minimumsavstand fra badestamp. Town byggeforskrifter kan også kreve uttak til å være en maksimal avstand fra badestamp veggene også. Elektriske koder for badestamper inkluderer kraftledninger og en minimumsdybde for underjordiske kabler.

Hygiene

Huseiere må opprettholde den utendørs badestampen for å sikre gode sanitære forhold for brukerne. Badestamp Eieren må rense spa regelmessig for å hindre vekst av bakterier, sopp og virus som kan føre til infeksjon. Badestamp vedlikehold krever testing for å sikre riktig desinfiserende av spa. Når organismer formere seg i et utendørs boblebad, forhold som utslett, kan luftveisinfeksjoner og infeksjoner føre til.

Gates og barrierer

En gate eller barriere rundt badestamp beskytter barn og andre fra å falle i vannet. Byer og tettsteder krever huseiere blokkere badestamp med en beskyttende barriere som oppfyller minstehøyde spesifikasjoner. Kravene kan også omfatte en maksimal avstand mellom gitter eller kjede link gjerder. Gates på en barriere gjerde må være selvlukkende og har en lås som kobler automatisk når den lukkes. Porten og låsen må være barnesikret og en minimumsavstand fra bunnen av barrieren.

Spare energi

Spa dekker holde varmen i det utendørs boblebadet og hjelpe huseiere spare energi. En badestamp Dekselet må ha sikre låsene og stropper for å sikre varme opphold under dekselet. Opprette en barriere rundt badestamp kan også beskytte mot varmetap og spare energi. Stille termostaten på en jevn temperatur kan holde energikostnadene nede også.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com