Hvordan å dyrke grønnsaker i et lite drivhus

November 16

Hvordan å dyrke grønnsaker i et lite drivhus


Økende grønnsaker i et drivhus er en fin måte å forlenge vekstsesongen fra bare varmt vær til hele året. Økende grønnsaker i en liten drivhus er ikke annerledes enn å dyrke dem i et større drivhus, bortsett fra at du er nødt til å være mer selektiv med hensyn til hvilke grønnsaker til å vokse siden det ikke er så mye voksende plass. I tillegg er temperaturkontroll en viktig sak, siden mindre drivhus varmes opp raskere enn store.

Bruksanvisning

1 Velg grønnsaker som du ønsker å vokse i drivhuset. Dette vil avhenge av størrelsen av drivhuset og antallet av hver plante som skal vokse. Ifølge OhMyGarden.com, noen grønnsaker som vokser godt i et drivhus inkluderer: aubergine, agurk, melon, squash, salat, gulrøtter og paprika. Prøv å velge grønnsaker som foretrekker det samme utvalget av temperaturer.

2 Plant vegetabilske frø til frø skuffer ved å fylle skuffen med jord før det er selv med skuffen toppen. Trykk frøene en kvart tomme i jord og dekke med jord. Hvis du er voksende grønnsaker kjøpt som frøplanter, bare plassere pottene på et flatt underlag i drivhuset sikre at det er en 1-tommers mellomrom mellom hver pott.

3 Heng et termometer på innsiden av veggen i drivhus og overvåke den på en daglig basis. Den minimale temperatur for et drivhus er 55 grader Fahrenheit og den maksimale temperatur må ikke overstige 100 grader Fahrenheit. Når klima temperaturen blir for lav, plasserer en liten plass varmeapparatet inne i drivhuset for å øke temperaturen. Hvis temperaturen blir for høy, gir ekstra ventilasjon ved å la døren stå åpen, åpne vinduer eller slå på ventilasjonsviften hvis tilgjengelig.

4 Plasser vokse lysene inne i drivhuset i en avstand på 8 til 10 inches unna vegetabilsk plante eller frø. Noen vokse lysene bare sitte på et flatt underlag og har justerbare fester som kan plasseres over plantene. Andre vokser lys kan monteres i taket, i bunnen av en hylle eller vegg. Vokse lysene er nødvendig i vintermånedene når det ikke er så mye sollys. De bør være slått på i 10 til 12 timer per dag for å simulere sommer sollys mønstre.

5 Vann vegetabilske planter eller frø når toppen av jorda føles tørr å ta på. Vanligvis fordamper vannet i et saktere tempo i et drivhus, så grønnsakene ikke krever så mye vann som utendørs grønnsaker.

6 plante frø og planter når plantene vokser, vegetabilske å doble dybden av beholderen, hvor de er plantet. Velg nye blomsterpotter som har en omkrets på minst 8 til 12 inches å imøtekomme fullt utvokste planter.

7 pollinere vegetabilsk planter når blomster vises på stilkene. Pensle toppen av en blomst lett med fingeren for å avgjøre om gult pollen pulver er til stede. Hvis pollen er til stede, holder blomsten over blomsten av samme type anlegg og trykk på stammen forsiktig å overføre pollen. Dette trinnet er nødvendig siden det ikke er noen insekter inne i drivhuset for å utføre pollinering.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com