Tips om å kjøpe High Efficiency Elektrisk varmtvannsberedere

August 29

En varmtvannsbereder er nødvendig for alle hjem, slik at du kan ha varmt vann fra kranen og i dusjen. Imidlertid kan berederne kjøre opp strømregningen som mange bruker store mengder strøm til riktig varme vann i huset. Nyere og mer effektive måter å varme vann er nå tilgjengelig gjennom visse typer teknologisk avanserte varmtvannsberedere.

betraktninger

En ny energieffektive varmtvannsbereder vil ha en Energy Star klistremerke og logo på den, viser at det sparer energi sammenlignet med eldre lignende modeller av varmtvannsbereder. Energy Star-godkjent vannvarmere er tilgjengelig i høy effektivitet gass kondens, gass kondenserende, elektrisk varmepumpe, gass tankless og solenergi. De fleste av disse varmeovner vare fra åtte til 13 år, og mens de mest energieffektive berederne koste mye mer å installere i utgangspunktet, de sparer deg for en betydelig sum penger i årlige energikostnader.

Tenk også installere et sluk-vann varmegjenvinner, da dette kan spare 20 prosent til 30 prosent av energien som brukes av varmtvannsberederen i løpet av et år. Systemet fungerer med alle varmtvannsbereder for å fange energi tapt fra varmt vann går ned i avløpet.

Solar vannvarmere

Hvis din hjemme får mye sollys for mesteparten av året, med en solenergi varmtvannsberederen er et alternativ for en høyeffektiv varmtvannsbereder. Dette vil redusere strømregningen som solcellepaneler som er installert med varmtvannsbereder vil gi de fleste av den energien som trengs for oppvarming av vann, noe som gjør dem Energy Star effektiv. Når skyer eller regn rulle inn for flere dager, og du kan ikke kanalisere solens energi for strøm, vil du stole på din vanlige strøm av elektrisitet.

Tankless vannvarmere

Tankless vannvarmere er energieffektive, men likevel billigere enn soldrevne varmtvannsberedere. Disse varmtvannsberedere ikke holder vannet som benyttes i huset i en tank på en gang, men snarere kjøre vann som skal brukes gjennom varmeapparatet, å oppvarme den når den sendes gjennom og dispergere det raskt gjennom rørene i hus. Imidlertid har det vært en rekke vurderinger om disse varmeovner, påsto de funksjonsfeil ofte og er bare virkelig energieffektive basert på strømkostnadene i området der du bor. Så sjekk disse tingene ut før du bestemmer deg for å kjøpe denne type varmtvannsbereder. Pass også på at det er Energy Star effektiv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com