Hvordan jeg Bor Har en Water Well?

May 3

Hvordan jeg Bor Har en Water Well?


Når de bestemmer seg for å bygge din egen brønn på eiendommen din, er det en rekke ting du vil ønske å vurdere. Ikke bare må du finne ut hvor mye vann du søker fra boring, men også flyten av vann, den statiske nivået av vann, samt eventuelle tillatelser eller reguleringsplan restriksjoner i ditt område. Fordi naturlig grunnvannsreservoarer kan være noen ganger uberegnelig, er det viktig å studere området før du starter en boring.

reguleringsplan lover

Sjekk din lokale zoning lover. Mange byer har ikke lov til private brønner som skal graves på sine bygrensen, mens andre byer kan ha mange restriksjoner på plass ved graving dine egne brønner. Først snakke med din lokale by administratoren for å finne ut om du er lovlig i stand til å bygge din egen brønn på eiendommen.

Bestem Quanity of Water

Bestem mengden vann du søke i boring. En av de første ting å vurdere er størrelsen på boreområdet samt lade hastighet av vannet i området. Den lade rate er strømmen av vann til brønnen, som er hvor mye vann blir igjen etter at du i utgangspunktet bore. Et godt område å bore er der du har en konstant vann lade rate, hvor grunnvann vil umiddelbart gå tilbake til din godt kilde etter den første vannet er pumpet.

Velg riktig plassering

Velg riktig plassering for godt din. Du må finne et sted med en høy lade hastighet, men også tilstrekkelig kraft systemkrav. Ifølge et utdrag på Boring vår Fresh Water Well fra Byexample.com, ved boring ditt eget ferskvann godt, er det en god idé å bygge den på det høyeste punktet av din bolig; tyngdekraften vil gjøre det lettere å fordele vann til resten av stedet.

Bruk en Micro-Drilling Rig

Bruke en mikroborerigg. Micro-borerigger er en av de enkleste rigger til bruk ved boring ferskvann hull. Micro-borerigger er små, bærbare bore enheter som kan betjenes med så lite som én mann. Mikro-borerigger operere på samme måte som tradisjonelle, større rigger i at den bruker også en motor for å slå på borekronen som er festet til de lengder av rør. Micro-borerigger kan grave brønner opp til 200 fot og bruke en luftstråle pumpe for å hente vann.

Monter motoren

Monter motoren på din lastebil seng. Fest mikro-borerigg til kabelen, som vil tillate deg å skjære gjennom bergarter av mikro-bore perkusjon saging. Da kombinerer man vann med bore handling for å spyle eventuelle knuste partikler ut av brønnsystemet.

Bruk vanntett forsegling

Sveis brønnen ved hjelp av en vanntett forsegling. Legge til en vanntett sveising til godt din legger ca 10 mer føtter effektivitet til brønnen. Sveising sikrer også at godt forblir vanntett og er fortsatt fast på grunnfjellet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com