Hva er fordelene med en Smart House?

May 21

En smart Huset er bygget ved hjelp av grønne praksis eller økologisk og miljøvennlig ideer. Hvert design beslutningen er gjort med tanke på effektivitet. Som amerikanere blitt mer opptatt av miljøet, er grønn bygging blitt populært. Det er en rekke fordeler med å bygge et smart hus.

Efficient Energy

Teknologi gjennom en smart hus bidrar til å spare energi. Samtidig, senker det kostnader til oppvarming og kjøling av interiøret. Store vinduer og parasoller lys, varme og kjøle hjem. Taket har solcellepaneler i photovoltaic film.

sparer vann

I et smart hus, er regnvann og gråvann (skyll vann fra dusj og vaskemaskiner) både benyttes til å spyle toaletter og vannplanter. Taket er bygd for å absorbere regnvann. En dual-flush toalett - som har muligheten til en tørr flush eller våt flush - og lav-flow dusjhoder spare vann.

materialer

Fornybare og resirkulerte materialer er brukt så mye som mulig. Bambus er vanligvis valget for gulv.

Bygge en fabrikk

Smart hus bygget i fabrikkene er mer effektiv på flere måter. Et hus bygd på stedet står overfor været forsinkelser og masse bortkastet materiale. I fabrikken, er været ikke et problem, og det er ingen avfall. En modulær huset er bygget fra innsiden og ut, og selv store boliger kan bygges i løpet av noen uker.

Dingser og Gadgets

En smart huset bruker også grønne elementer. En bølge kube mikrobølgeovn bruker mindre strøm enn standardmodellene. En batteridrevne gressklippere styrer skadelige utslipp. En grønn boks energi monitor lar du jevnlig kontrollerer energiforbruket. Teppefliser laget av resirkulerte materialer som er enkle å rengjøre, og de hjelper avverge mold.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com