Hvordan å lyse keramiske gulvfliser

May 7

Hvordan å lyse keramiske gulvfliser


Keramiske fliser er holdbare og slitesterke overflater som kan ta mye misbruk før du viser tegn på skade. Et av de første tegnene er en matt overflate. Flere små riper og smuss på overflaten forårsake dette, bryte gjennom det beskyttende flis belegg. Rask behandling vil hindre dype huljern og sprekker. Tidlig behandling hjelper også lyse fliser igjen, og etterlater en blank finish som gjenoppretter utseende og gir ekstra beskyttende belegg for å hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

1 Bland en gruppe med fugemasse renere består av like deler vann og klor i en liten bøtte. Påfør renere å fugemasse, ved hjelp av en liten børste, og la den forbli på fuger overflaten i 20 minutter. Skrubb fugemasse med en nylonbørste for å fjerne inngrodd skitt, og skyll blekemiddel blandingen fra gulvet med et tau mopp.

2 Bland et rengjøringsmiddel i en bøtte som består av 1/4 kopp mildt vaskemiddel, 2 ss. trinatriumfosfat og 1 liter vann.

3 Skrubb gulvet med en elektrisk etasje vaskemaskin og blandingen vaskemiddel. Begynn i et hjørne av rommet og jobb deg med skiven over flisene. Bruk små, sirkulære bevegelser for å dekke flislagt overflate med vaskemaskin, arbeider i rader som overlapper hverandre i kantene ca 2 inches for å sikre full dekning.

4 Skyll gulvet med rent vann, ved hjelp av et tau mopp og ta vare å skylle i én retning for å unngå spredning av vaskemiddel løpet allerede skylt områder. Pat gulvet tørt med en ren, tørr klut.

5 Påfør to lag med gulvet fugemasse på gulvet for å forberede overflaten for voksing. Bruk en mopp å spre fugemasse jevnt over gulvflaten, og la fugemasse tørke helt etter hvert lag. Se produsentens instruksjoner for anbefalte fugemasse tørketid.

6 Wax gulvene for å skape en skinnende glans og hjelp i rengjøring. Som med fugemasse, bruke voks med et tau mopp, spre voks jevnt over gulvflaten. La voksen tørke grundig i henhold til produsentens instruksjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com