Recycling Center Fakta

May 15

Hvis du ikke har curbside resirkulering pickup, kan du være i stand til å ta din resirkulering til en drop-off plassering i ditt område. Sjekk med byen din kontorer for en liste over steder og materialer akseptert. Din gjenvinningsstasjon vil ha separate binger eller containere for ulike materialer, så sortere elementene før du forlater huset for å gjøre drop-off enklere.

Allment aksepterte Materials

Allment aksepterte materialer omfatter aluminium og blikkbokser, avis, kontorpapir, magasiner, pappesker, papp (for eksempel kornblanding boksene og toalettpapir ruller) og plastflasker. Sjekk bunnen av plastflasker for antall ligger innenfor jage pilene resirkuleringssymbol; mange gjenvinningssentre vil bare godta plastflasker med en eller to trykt på bunnen.

andre materialer

Noen gjenvinningssentre vil også godta glassflasker, brukte batterier, datamaskin deler, skrapmetall (husk alle andre materialer er løsrevet fra metallet), eggekartonger, styrofoam (må være rene og fri for tape), tennissko eller plastposer . Ikke ta med søppel.

Donasjoner

Din gjenvinningsstasjon kan også godta forsiktig brukte klær elementer for å bli donert til lokale veldedige organisasjoner.

Åpningstider

Ubemannede drop-off steder kan være tilgjengelig 24 timer i døgnet; Men åpningstider for betjente sentre pleier å variere mye, så pass på å sjekke din lokale timeplan for drop-off tider. Dumping er ikke tillatt.

frivillig Muligheter

Sjekk med din gjenvinningsstasjon manager for å se om frivillige er nødvendig. Frivillige hjelpe folk losse bilene sine og sørge for at materialer er plassert i de aktuelle hyllene. Frivillige er spesielt nødvendig etter ferien på grunn av store mengder av gave emballasje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com