Hvordan bygge en boks for din madrass

April 14

Senger lavere til bakken gå inn og ut av mote til forskjellige tider; imidlertid sine fordeler forblir konstant. Mange mennesker finner dem mer komfortable, og nyte det faktum at de er lettere for små kjæledyr og barn å klatre inn i seg selv. Rammer for denne type seng kan være vanskelig å finne i møbler eller rabatt butikker. Hvis du ikke ønsker mye flare eller fancy carving, kan du konstruere en enkel boks seng ramme selv. Denne metoden, i motsetning til å kjøpe en ramme, kan du også velge om du ønsker å bruke spiler.

Bruksanvisning

1 Bruk en bordsag og trim to av to-by-6 styrene slik at de er 6 inches lengre enn din madrass sett og de ​​to andre, slik at de er 6 inches bredere enn madrassen sett. Kjør en tack klut over disse styrene å fjerne sagflis.

2 Vri en av de kortere brett og en av de lengre brett opp på sine lange smale kanter. Butt den korte smale kanten av kortere stykke opp mot den flate av lengre bord på slutten slik at toppen, bunn og ytterkanter er alle justert. Styrene bør danne en 90-graders vinkel.

3 Lim de to styrene sammen med trelim og klemme dem på plass. Hammer en rett linje fra spiker ned limt søm og slipp klemmen. Gjenta trinn 2 og 3 for de resterende korte og lange boards.

4 Ta med to sett med brett sammen til et rektangel. Linje opp platene slik at kantene av de kortere bord er på innsiden og kantene av de lengre platene er på utsiden. Lim, klemme og spiker de resterende hjørnene og du gjorde de to første.

5 Fyll i spikerhullene med tre kitt og vente to til tre timer. Sand hele rammen glatt og deretter gni det ned med en frisk tack klut. Beis eller maling rammen som du ønsker og la det tørke, deretter stakk boksen våren og madrass inne.

6 Installer et sett av tre lameller jevnt over bredden av rammen fra topp til bunn for ekstra støtte eller for å heve madrasser. Disse skal gli lett inn med smale kanter vendt oppover og spikres på plass. Lengden og antall lameller vil variere basert på din seng størrelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com