Lawn Substitute Planter

June 16

Lawn Substitute Planter


Bryt ut av nabolaget normen og erstatte et attraktivt bunndekke for vanlig vanilje gress plen. Gress plener krever mer vann, gjødsel og omsorg enn mange bakken dekker, og bakken dekker kan legge til en uvanlig tekstur til plenområde. Noen bakken dekker selv har en behagelig lukt og tolerere noen foten trafikk.

kamille

Roman kamille (Chamaemelum nobile) lyser grønt året rundt, har myke, fernlike blader og vokser best i sol eller delvis skygge. Den tåler lett gangtrafikk, gitt ut en behagelig duft med hvert skritt. Denne planten vokser best i områder med god jord drenering.

sedums

Sedums er en gruppe på 400 til 600 arter av saftige planter som holder vann i bladene sine og krever lite vanning. Mange varianter av sedums har en krypende vekstmønster, noe som gjør dem mulige plen erstatning planter. De liker varme og solrike områder med god jord drenering. Selv om holdbare planter tåler mye slitasje, begynner de å se rotete hvis folk går på dem mer enn et par ganger per uke. The University of New Hampshire anbefaler å plante Sedum acre, Sedum hispanicum, Sedum spurium eller Sedum requieni som en plen erstatning.

Creeping Jenny

Creeping Jenny (Lysimachia spp.) Har grønn eller gyllen løvverk og tåler moderate mengder foten trafikk. Den kommer i flere varianter, og krypfredløs, Lysimachia japonica og Mazus reptans kan fungere godt som bakken dekker. Denne planten liker fuktige områder med minst delvis skygge. Dessverre kan sine omfattende røtter skade trær og andre planter som det vokser rundt. Gartnere bør overvåke veksten av dette anlegget nøye for å sikre at det ikke sprer seg til uønskede områder og skade andre planter.

timian

Mange gartnere vokse timian i sine urtehager, men få er klar over at urten gjør en fantastisk bunndekke. Timian kan tolerere foten trafikk flere ganger per dag, og det lukter godt når folk går på den. Den har grønne blader og hvite, lilla eller rosa blomster. Plant timian i solrike områder med god jord drenering. En snikende variasjon, som rødt krypende timian, hvit krypende timian eller ullen timian er hensiktsmessig som et bunndekke ..

Norsk Ivy

Engelsk eføy dekker raskt et stort område av tomrom med grøntområder, og det vokser godt i nesten alle områder som ikke er super våt. Vinrankene av dette anlegget kan utgjøre en tripping fare, så det fungerer best som et gress erstatning i områder som folk ikke gå gjennom ofte. Ivy klatrer også vertikale støtter, som trellises, staver og sidene av bygninger. Selv om mange bruker eføy som bunndekke, advarer National Park Service at det kan bli invaderende og trenge ut andre planter og skadelige trær og strukturer. Gartnere bør derfor holde eføy trimmet slik at den ikke sprer seg utenfor verftet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com