Slik feilsøker en gammel GE Kjøleskap

June 14

Slik feilsøker en gammel GE Kjøleskap


General Electric har vært å lage innenlandske kjøleskap i mange år, og produserer en rekke forskjellige modeller og design. Sjansen for feil øker uunngåelig som alle hvitevarer blir eldre på grunn av normal slitasje på de interne komponentene. Feilsøk din gamle GE kjøleskapet for å finne ut om problemet er lett å fikse, eller om du må betale for reparasjoner. De fleste mindre problemer bære strømforsyning eller termostat.

Bruksanvisning

1 Kontroller at termostaten er riktig plassert; det er lett å banke hjulet mens du flytter apparatet eller lasting mat. "Min" eller "off" posisjon er ofte for varmt for trygg oppbevaring av mat; Vri åpningen til tallet "3" eller midten innstilling, avhengig av hvor mange du bestemt termostat når. Nyere General Electric kjøleskap bruke digitale termostater og er mindre utsatt for utilsiktet innspill.

2 Kontroller at strømledningen er fortsatt koblet til en stikkontakt. Kabelen kan være løs i stikkontakten eller ikke får strøm fra strømnettet. Pass på at den er slått på, hvis ditt hjem er utstyrt med strømbrytere for sine strømnettet, og at sikringen beskytte kretsen er fortsatt aktiv. Koble ledningen fra stikkontakten og se etter tegn på frynser på plastlaminat rundt ledningen. En løs tilkobling i ledningen kan være årsaken til intermitterende strømproblemer.

3 Kontroller gummi dørpakninger for hull, hull eller sprekker. Et gap i gummi dørseglet muliggjør værelsetemperatur luft inn i apparatet, forårsaker mat for å ødelegge og motoren å løpe lengre. Begrense hvor ofte du åpner døren for best resultat. Ta kontakt med din lokale maskin eller kjøkken forsyning butikken for en erstatning dørpakningen, om nødvendig.

4 Flytt kjøleskapet til et bedre sted; luft må sirkulere rundt apparatet for den avkjøles effektivt. Kjøleskapet er kanskje ikke mottar tilstrekkelig ventilasjon når motoren går over lengre tid. Tillat flere av inches på alle sider, inkludert ryggen, for best resultat. Eldre GE kjøleskap kan trenge ekstra ventilasjon som deler begynner å eldes.

5 Oppbevar maten i et annet kjøleskap og koble fra strøm. Åpne døren og plassere håndklær på alle sider av apparatet. Vent minst 24 timer for isen å smelte av kondensatoren spoler og vegger i kjøleskapet før du kobler til strøm. Alvorlig isen bygge opp i løpet av flere år fører gamle GE kjøleskap til feil og jobbe mindre effektivt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com