Hvilken farge Wood Stain Representerer den toskanske stil?

May 18

Hvilken farge Wood Stain Representerer den toskanske stil?


Dekoratører og huseiere inspirert av Toscanas enkel, rustikk sjarm kan legge toskanske elementer til nesten alle hjem. Møbler stiler kan variere noe, men de har som regel et par ting til felles - nemlig varme, mørke farger, heftig proporsjoner og solid metall tilbehør. Velg en nyanse som appellerer til deg eller kjøpe flere stykker i litt forskjellige nyanser.

Wood Flekker

Toskansk stil er varm, rustikk og upretensiøs. Tre flekker er nesten alltid mørkt, mykt brunt. I Toscana, de mest vanlige tresorter er mahogny, furu eller sypress og møblene har en heftig, solid følelse. Fordi boliger mangler skap, vil du finne skap, hyller og armoires å oppbevare klær, retter og sengetøy.

andre materialer

I tillegg til å varme brune møbler, avhengig toskansk innredning på andre naturlige elementer, så vel. Bruk jern hengsler på møbler for en rustikk, betydelig preg. Cover vegger med stucco eller gips og bruk sandstein og granitt for harde overflater. Skinn er et vanlig materiale for møbeltrekk. Smijern dekorative elementer er også brukt.

farger

Selv om møblene er mørk brun, liberal bruk av andre farger hindre den fra å føle undertrykkende. Live opp et rom med møbeltrekk eller tilbehør i varm oransje, dyp rød, oliven grønn eller safran. Bruk farger judiciously å varme opp rommet. For mange tilbehør kan gjøre det virke rystende.

betraktninger

Når du velger toskanske møbler, velge et par stykker. De fleste toskanske møbler er bygget på en stor skala så vil du sannsynligvis trenger færre brikker i et rom. For mye møbler gjør en plass virke overbefolket og mikset. Miks og match stykker stedet for å kjøpe kolleksjoner for en mer interessant tilnærming.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com