Hvordan bygge en Red Oak spisebord

March 20

Hvordan bygge en Red Oak spisebord


Prosjektet med å bygge et spisebord kan bli styrket når du gjør beslutningen om å bruke rød eik. Red eik legger til skjønnhet, holdbarhet og enkelhet til noen møbel. På toppen av det hele, kan en håndlaget spisebord laget av rød eik virkelig bli en familie arvestykke å bli overlevert i flere tiår uten å miste sin kvalitet eller verdi. For å vise frem eik, en klassisk og enkel design for en tabell skaper rene linjer og lar eik bli sett. Med litt dyktighet eller trearbeid vet hvordan, hvem som helst kan bygge en solid rød eik spisebord.

Bruksanvisning

1 Lag en firkant med fire 3-fots 1-by-6-tommers rød eik boards. Dette vil være den støtte. Nail styrene sammen og bruke trelim langs leddene for ekstra holdbarhet.

2 Sett en 3-by-3-tommers ben inne i et hjørne av rammen. Bena skal være 3 fot lang. Linje opp benet slik at toppen er i flukt med kantene av rammen. På dette punktet bør det se ut som en opp-ned bordet. Nail beinet til rammen med to spiker på hver side av benet. Legg lim, om ønskelig.

3 Gjenta prosessen for de andre tre ben. Hvis du velger å bruke lim, så la det tørke helt før du blar i tabellen over. Etter bla tabellen over, sørg for at bordet er i vater. Hvis tabellen er steinete, sand ned noen ben som ser ut til å være problemet til bordet er solid.

4 Sett fem fem-fots 1-by-8-tommers boards over toppen av rammen. De bør være fordelt jevnt, ca. 1/4 tomme fra hverandre og har samme overheng på sidene og toppen og bunnen. Fest de beste styrene til rammen ved å spikre to spikre per brett hele veien over tabellbredden, langs toppen og bunnen.

5 Sand bordet sammen toppen og kantene inntil den føles glatt. Legge til en klarlakk eller rød eik beis vil hjelpe aksent skjønnheten i rød eik toppen og vise frem sitt utseende.

Hint

  • Red eik er ikke anbefalt for bordbeina på grunn av kostnadene ved slike store boards. Men det er et alternativ hvis du ønsker å bruke den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com