Hvordan finne den beste hekksakser til best pris

March 21

Hvordan finne den beste hekksakser til best pris


Våren bringer hagen inn i vekst. Noen ganger er det for mye vekst! Å holde disse hekker vokser vilt og raggete, vil du ønsker å klippe dem tilbake. Så hvordan finner du de beste hekksakser til best pris å gjøre jobben? Her er noen rangeringer for noen av de beste hekksakser som er på markedet.

Bruksanvisning

En Bestem hva hekk kniver er det du trenger. Consumer Reports kom til tre store konklusjoner fra testing 18 modeller av hekk klippere.

Større betyr ikke nødvendigvis at better.Cordless hekksakser har problemer med å klippe generelt. Og selv de nettdrevet modeller er støyende.
Når det er sagt, her er noen av de beste karakter hekksakser for de beste prisene.

2. Gå for en mindre modell hvis du ikke trenger mye strøm. Black & Decker NHT518 som koster rundt $ 100 er en batteridrevet oppladbar hekksaks som Consumer Reports anbefalt som den veier lite og roligere enn de fleste. Hold deg unna tøffe eller store greiner med dette trimmer. Popular Mechanics Magazine også likte det, men forkasta det på en batterilevetid på bare 15 minutter.

3 Betale litt mer for strøm hvis du trenger det. Consumer Search ga en god anmeldelse til Echo HC-160 gass hekksaks. Denne kommer inn på ca $ 350. Alle gass trimmerne var kraftigere enn de elektriske hekksakser, men dette vurdert høyt kraftig selv for en gass trimmer. Den håndterer stammer og greiner opp til 3/4 av en tomme tykk og har anti-vibrasjonshåndtak. Som alle gass trimmere, er det tungt, skaper eksos og er støyende.

4 Sjekk med ekspertene. The Post Gazette sette ut en artikkel som ble skrevet av redaktørene i Consumer Reports. De likte Stihl HomeScaper Series HS 45 for sin større motor og en lang, 24-tommers blad. Det koster anslagsvis $ 290 og veier 11 pounds.

5 Hvis du har et begrenset budsjett, gå med hva kunden anmeldelser rangere høyt i stedet for vurderingene av ekspertene. Amazon.com kom opp med gode karakterer for Craftsman 79957 elektrisk ledning hekksaks. På rundt $ 70 dette er en svært økonomisk trimmer som er nyttig for lett bruk. Vekten er på 7,6 pounds er lett kan brukes av gartnere som kanskje ikke alle som sterk, og den har en lås på hovedbryter som vil hindre utløse tretthet. Dette er ideelt for små jobber, men man må passe på å holde ledningen ut av skjæreområdet.

6 For mer informasjon om hvordan du finner de beste hekksakser til best pris, samt noen tips om å kutte hekker, sjekk linkene nedenfor under Flere ressurser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com