Hvilke Pots å bruke for innendørs planter

March 21Hvis du ønsker å "grønn" opp ditt hjemmemiljø ved å bringe naturen inn, vurdere innendørs container planter. Være praktisk og innlemme din personlige stil ved å kombinere solid potter og dekorative potter til bruk for innendørs planter. Når du bestemmer på hvilke typer planter du ønsker å ha i hjemmet ditt, kan du velge den type containere, noen som kommer i materialer som terra-cotta, keramikk, plast og tre.

Terra-cotta Pots

I farger som brent oransje eller lys beige, terrakotta-potter er bare beholdere for å skape et rustikt utseende. Disse pottene kommer i mange størrelser. Du kan plante de fleste helst innendørs anlegg i denne type potten som de vanligvis har dreneringshull, som holder planterøttene fra råtnende. Materialet er porøs, noe som betyr at vannet absorberer inn i materialet og gjør det mulig for planterøttene for å få den nødvendige luft for vekst.

plast~~POS=TRUNC Pots

Plast potter er generelt billig og lett, noe som gjør dem enkle å bruke og flytte rundt i ditt hjem. Du finner dem i en rekke utførelser å matche fargene i huset ditt. Disse plastbeholdere er enkle å rengjøre. De trenger ikke suge opp vannet som materialer som er mer porøs, noe som gjør det mulig for mindre vanning.

keramiske Pots

Keramiske potter kommer i fargerike og intrikate mønstre. Mens disse pot design er behagelig å se på, kan materialet ikke være egnet for jord og planter, spesielt hvis de ikke har dreneringshull. Man kan overvinne dette ved å plassere plastmateriale på innsiden av keramiske beholdere for å beskytte materialet og lagdeling i bunnen av beholderen med småstein for å fremme drenering. Velg planter som ikke trenger mye vanning for å plante i keramiske potter.

kostnads~~POS=TRUNC

Når du velger potter å bruke for innendørs planter, vurdere den fremtidige veksten av planter, og om du trenger å repot plantene, som vil være en ekstra kostnad. Når plantene vokse sine potter, må du plante dem i potter som er minst 2 inches større i diameter, i henhold til Texas A & M AgriLife Extension.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com