Hva planten vokser den raskeste innendørs

June 22

Hvis alle innendørs planter vil vokse så fort som ugress, ville mange boliger ser ut som en jungel. Å få planter til å vokse innendørs krever riktig mengde lys, vann, atmosfære og øm, kjærlig omsorg. Å få en plante til å vokse veldig fort krever riktig plante. Riktig plante lettfattelig og omsorg kan meget vel være en bambus plante.

Hvordan måle Fast

Det er flere måter å måle hvor fort en plante vokser innendørs. Måling kan gjøres ved høydevekst eller horisontal spredning. Noen mindre brukte metoder omfatter reproduksjonsrate, tørr vektøkning og livssyklus.

Raskest voksende i høyde

Bambus antas å være den raskest voksende planten når det gjelder høyde størrelse. Registreringer viser at bambus har evnen til å vokse så mye som 3-4 fot i høyden på en enkelt dag.

Betydning

Bambus planter gjøre gode gaver. Bambus planter blir ofte presentert som huset oppvarming, bryllup og gratulasjons gaver. De er hardføre, lett å vokse og attraktive. Bambus planter antas å være heldig, og er ofte begavet med den tanken i bakhodet.

Hvordan Grow

Bambus planter trenger ikke noen betydelig oppmerksomhet eller spesielle metoder for å vokse. De bare kreve hva andre innendørs planter krever. Gi dem nok lys, men ikke direkte eller konstant sollys. Hold planten fuktig, men ikke over-vann. Bruk rik og godt drenert jord. Spritz ofte og tåke og til. Bruk en slow-release gjødsel.

Vær forberedt på å Transplant

Som nevnt, bambus planter vokser ekstremt raskt. Sørg sine potter har nok plass til å huse rask vekst. Når røttene av en bambus plante fylle potten, må den flyttes til en større pott eller noen av røttene må kuttes tilbake.

Hva og Hvor du kan kjøpe

Det finnes mange forskjellige typer bambus planter egnet for innendørs vekst. De som for høy og rask vekst inkluderer Alphonse Karr, Giant Timber Banboo, Tropical Black Bamboo og klosteret Bamboo. En spesialisert online nettsted som tilbyr mange varianter er Bambooheadquarters.com (se "Andre ressurser" nedenfor). En annen anerkjente nettstedet er Bamboosourcery.com (se "Andre ressurser" nedenfor). De kan også kjøpes på hagesentrene og blomsterbutikker.

Fun Fact

Bamboo levde atombomben angrepet på Hiroshima den 6. august 1945. Etter eksplosjonen, var det den første gjenvekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com