Slik installerer Tepper

December 18

Slik installerer Tepper


Teppe kan bli rynkete eller ujevnt over tid, spesielt i områder med stor trafikk. Fjerne og sette på eksisterende teppet er rimeligere enn å kjøpe nytt, spesielt når det gamle teppet er fortsatt i god stand. Noen verktøy som en kraft båre og kneet kicker må leies eller lånes, som de er avgjørende for å skape et profesjonelt utseende ferdig gulv.

Bruksanvisning

1 Fjern alt fra rommet som sitter på teppet. Velg et hjørne bort fra en døråpning til å begynne og dra det forsiktig teppet opp med en tang som begynner i hjørnet. Fortsetter å trekke teppet bort fra veggen hele veien rundt kantene på plass, men ikke krysser en døråpning, da dette vil ødelegge sømmen. La teppet i døråpningen festet til gulvet. Rull teppet opp for å avsløre teppet polstring.

2 Fjern teppet pad kramper som er nå synlig med en skrutrekker og tang. Trekk opp puten. Reparere eventuelle gulvet opphoping ved å skru undergulvet ned til gulvbjelkene med 2 ½-tommers skruer. Sett på tunge arbeidshansker for å beskytte hendene mot de skarpe negler i tack strimler. Bruk brekkjern for å fjerne de gamle tack strimler i §§ opp til 4 fot i lengde. Kast disse gamle strimler.

3 Plasser nye tack strimler så vinklede spiker i strimler peker mot veggen. Legg dem vekk fra veggen med halvparten så mye som teppet er tykk. For eksempel, hvis teppet er 1/2-inch tykk, bør klebestrimler være 1/4 tommers avstand fra veggen. Hammer negler som er vendt nedover og allerede startet i strimler i undergulvet.

4 Skjær teppe padding slik at den ligger tett inntil tack stripen. Staple hver 3 inches langs veggen og ned noen sømmer. Rull teppet tilbake på plass i rommet. Gjør vinklet klaring kutt som er nødvendig på utvendige hjørner eller rundt noen innebygde møbler, slik som en bokhylle. Teppet bør ha en ekstra 3 inches rundt alle ytterkantene. Skjær overflødig teppe med et verktøy kniv.

5 Plasser foten av kraften båre mot baseboard nær døren til rommet. Legg utvidelser på båren til hodet på båren er 6 inches bort fra den motsatte veggen. Trykk ned på spaken og kraften båre vil strekke teppet stramt. Trykk ned på teppet rundt tack strimler å legge teppet på neglene på de tack strimler. Gjenta prosessen inntil alle av teppet er blitt strukket og festes på nytt langs lengden av rommet. Flytt strøm båre og fjerne eller legge til utvidelser som er nødvendig for å strekke teppet langs bredden av rommet. Gjenta forrige prosessen for å feste teppet til tack strimler.

6 Bruk en kneet kicker å strekke noen områder der strøm båre ikke kan brukes på grunn av trange steder. Bruk kneet kicker å strekke teppet rundt dørkarmen. Trim den ekstra teppe med et verktøy kniv. Sett på møbler og andre gjenstander som hører hjemme i rommet.

Hint

  • Tack strimler kan ha konkrete negler for å feste seg til konkrete eller standard spiker for å feste til tregulv. Kontroller typer underlag før du kjøper tack strimler. Når strekking av teppet begynner i midten av rommet og bevege seg mot utsiden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com