Hvordan Plant en effektiv Hage

January 1

Hvordan Plant en effektiv Hage


Gartnere kan nærme ideen om å plante en mer effektiv hage plass på flere måter. Start med å velge sorter og varianter som har vist seg å fungere under de forholdene som finnes i ditt område, sparing selv unødvendige avlingstap og behovet for å plante. Lagre hageflekk selv for de elementer som krever mer plass og utfører bedre i rommet, for eksempel maisavlinger. Eliminer flere turer med tung last når den tid kommer til å spre kompost rundt hageplanter ved å lagre din kompost nær hagen for enkel tilgang.

Bruksanvisning

1 Bruk plassbesparende teknikker som en espalier system for tomatplanter og vinranker og interplanting. Interplant parene som inkluderer en saktevoksende avling med en avling som modnes raskt, for eksempel gulrøtter og reddiker. Plant de to i samme rad, og reddiker bør modne for høsting før gulrøttene krever plass reddiker okkupere.

2 Dra nytte av beholdere for å utvide planting plass. Fyll beholdere med en voksende media for å unngå å slåss ugressfrø og mange av sykdomsproblemer som problem planter i tradisjonelle hageflekk jord. Plant grønnsaker og urtevekster blant eller i stedet for blomster. Mange urter produsere attraktive løvverk og blomster.

3 Lag hevet senger. Jordsmonnet i hevet senger krever ikke tilling så ofte som den ikke lider komprimerings spørsmål om vanlig hagejord. Hevet senger trenger mindre generelle plass enn tradisjonelle hager og planter er mer tilgjengelig for vedlikehold. Hevet senger produsere høyere avkastning per kvadratfot, i henhold til Ohio State University Extension.

4 Plant annen avling umiddelbart etter høsting dagens avling - rad planting. Dette gjør at flere avlinger fra samme hageflekk. Cool-sesongen avlinger kan starte tidlig på våren og erstattet av varme været planter for sommeren. Sommer plantings kan følges ved tilsetning av kule-sesongen avlinger for fall. Ifølge Oregon State University Extension, kan plasseringen av hagen din påvirker hvor mange beplantning du kan etablere, uten behov for å gi ekstra beskyttelse mot kulde rammer.

5 Plant utfyllende grønnsaker og urter sammen. Companion planting bruker de naturlige egenskapene til en plante til fordel for andre. Urter kan brukes i forberedelsene retter å forbedre smaken av hagen din produsere og å frastøte insekter og tiltrekke seg fordelaktige insekter i hagen. For eksempel basilikum plantet nær tomater kan frastøte tomat hornworm, gressløk frastøte bladlus, mens reddiker lokke jordlopper unna kål.

6 Bevar din hageflekk i sesonger når den ikke er i bruk. Hold kjæledyr og mennesker fra å gå gjennom og komprimeringen. Plant en dekkvekst som alfalfa å fylle nitrogen i jorda.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com