Hvordan Plant en bakgård Tree Grove

August 31

Hvordan Plant en bakgård Tree Grove


En lund er sa liten stand av trær som mangler tett undervegetasjon. Selv om ikke alle har plass i deres bakgård å plante mer enn ett eller to trær, fremkaller en bakgård lund en følelse av romantikk og tilknytning til naturen. Men å plante en rekke trær kan være en kostbar oppgave, og hvis det ikke gjøres riktig kan det også være en skuffende som du se dine trær sliter med å trives. Heldigvis ved å følge noen standard hagearbeid teknikker kan du gi dine beplantning best mulig sjanse til å vokse inn i en vakker bakgård lund.

Bruksanvisning

1 Utdanne deg selv på de beste typer trær for miljøet. Hvis du ikke er kunnskapsrike om trær, ta kontakt ekspert på din lokale barnehage. Sørg for at du vet størrelsen på modenhet, vaner og behov trærne. Noen trær vokser ikke sitt beste når overfylt, mens andre trives i et variert landskap. Mutter trær og frukttrær er gode kandidater for en bakgård grove som de trenger ledsagere av sin egen art å blomstre og frukt.

2 Velg riktig planting tid for trær. Ifølge ekspertene på treehelp.com, våren og høsten er generelt den beste tiden å plante et tre. Men hvis du bor i det sørlige USA kan du også plante i løpet av vintersesongen. Unntaket er palmer som skal plantes under varme sommermånedene.

3 Bestem hvor du plass trær. Trær som er avhengige av kryss polination kan ha nytte av et strukturert planting mønster mens andre trær vil gjøre godt plassert mer tilfeldig som de ville bli funnet i naturen.

4 Grav et hull for hvert tre. En generell regel for treplanting er at hullet skal ikke være dypere enn den originale emballasjen, men bør være tre ganger diameteren. Dette vil sikre at røttene har rikelig med plass til å spre og motta vann og næringsstoffer.

5 Legg din treet på sin side hvis mulig. Dette rådet er ikke praktisk for store eller trær, men for stiklinger og dverg trær som ikke vil bli skadet, legging treet på sin side vil gjøre det lettere å plassere den i hullet akkurat der du vil ha den. Hvis du plante trær må du kanskje en kran for å løfte dem på plass.

6 Fjern beholderen eller strie gulvbelegg. Hvis røttene vokser i et stramt ball bruke hendene og forsiktig slappe så mange av dem som du kan. Arbeid raskt for ikke å utsette røttene til vann og sollys lenger enn nødvendig.

7 Plasser tre i midten av hullet og sørge for at røttene gjør fast kontakt med jord. Rotklumpen treet skal plantes dypere enn det var i beholderen. Tilbake fylle hullet med jord. Tamp jorda lett som du fyller med å kollapse eventuelle luftlommer som kan ha blitt dannet. Vann nyplanting grundig og holde den selv moisty for de første ukene da vann som anvist på treet type.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com