Hvordan Monter en gelendre

July 24

Montering en trapp rekkverk kan være ganske vanskelig å gjøre hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Men hvis du tar deg tid til å finne ut hva du trenger å gjøre og forberede for det videre arbeidet, bør du være godt på vei til å bli installert på rekkverk. Her er noen instruksjoner om den riktige måten å montere en trapp rekkverk for trapper.

Bruksanvisning

1 Først må man fjerne gammel trapp rekkverk, stolper og spiler hvis noen er på plass.

2 For å begynne å installere en ny trapp rekkverk, forberede de øvre og nedre Newel innlegg ved hjelp av en gjæringssagen og dine mål å sørge for at de vil bli vinklet riktig for rekkverket.

3 Begynn med bunnen Newel innlegget ved å installere den til bunnen av trappen. Dette kan gjøres ved å feste den med hylseskruene inn i bunnen av trappen rammen.

4 Deretter installerer toppen Newel innlegget ved hjelp av samme prosedyre som i det siste trinnet, bortsett fra at dette innlegget vil bli festet til toppen av trappen ramme, vanligvis på toppen av landingsplass.

5 Med gjæringssag, kuttet styret syklisten å passe over toppen av trappen ramme som kjører lengden av trappen på den siden som trappen jernbane vil bli plassert.

6 Installer styret eller tre over trappen rammen ved å plassere den over rammen og feste det med skruer til trapp rammen.

7 Plasser og installer skoen skinnene til bunn og topp Newel innlegg ved å plassere dem over trapp styret som nettopp ble lagt. Disse kan festes med skruer som går inn i bunnen av Newel innlegg gjennom skoen skinner.

8 Det er nå tid for å installere rekkverk. Dette bør gjøres ved å feste den til den øvre og nedre Newel innlegg, noe som gjør at den er sikret flere inches fra slutten av innleggene.

9 Begynn installerer rekkverket ved å bore ca 1 "i dybden et padle litt i endene av hver av Newel innlegg med slik at en brad spiker kan brukes til å feste rekkverk til Newel innlegg.

10 Bruke en pneumatisk spikerpistolen, spiker Brad negler inn i rekkverket gjennom Newel innlegg.

11 Bruke gjærings med vinkelmålingene, kuttet alle de nødvendige spiler, slik at de vil passe rekkverket. Nok spiler bør være forberedt slik at ikke mindre enn ca 3 "til 4" vil være fordelt mellom dem.

12 Endelig sikre spiler til toppen rekkverk som er blitt installert og til bunnen av trappen rammen av igjen ved hjelp av brad neglene med en pneumatisk spikerpistolen. Hvis ønskelig, kan limet også brukes før spikrene for å holde dem på plass enda mer. På slutten av dette trinnet bør du har installert trapp rekkverk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com