Slik installerer isolasjonen rundt en IC Innfelt lampen

July 26

Slik installerer isolasjonen rundt en IC Innfelt lampen


Innfelte lysarmaturer er tilgjengelig i to karakterer: NIC-karakter og IC-karakter. NIC-rangerte kamper skal ikke ha noen kontakt med isolasjon og krever å blinke for å holde isolasjonen minst 3 inches fra ligaen. Disse er ofte brukt i næringsbygg hvor energieffektivitet er ikke en bekymring og rommet over taket er ikke isolert. IC-karakter inventar er dyrere og mer vanlig i hus der energisparing er viktig. Fordi IC-karakter inventar er laget for å brukes med isolasjon, ingen spesielle forholdsregler er nødvendige når isolerende loft.

Bruksanvisning

Roll Isolasjon

1 Plasser en rull med isolasjon i hulrommet mellom to loft gulvbjelker. Starter ved en ende av loftet og rulle isolasjonen mot den andre enden. Stopp når du når en innfelt armatur.

2 Klipp to biter av isolasjonen fra rullen med et verktøy kniv. Skyv brikkene inn i mellomrommet mellom ligaen og loftet gulvbjelkene for hånd, slik at lampen er omgitt av isolasjon.

3 Fortsett unrolling isolasjonen på den andre siden av ligaen.

Blown Isolasjon

4 Legg cellulose isolasjon i viften, i henhold til produsentens instruksjoner. Bær slangen av isolasjon blåser inn på loftet. Signal for hjelperen å slå på viften.

5 Hold slangen slik at den blåser cellulose om en fot foran deg når du går gjennom loftet.

6 Blås cellulose i hulrommene mellom loft gulvbjelkene, inkludert over og rundt IC-rangerte kamper, inntil cellulose når ønsket tykkelse. Har din hjelp slukke viften når du er ferdig.

Hint

  • Bruk støvmaske, briller og klær som dekker huden din, når du arbeider med isolasjon, som det er hudirriterende.
  • Unngå å tråkke på gips mellom bjelkene som det ikke vil støtte vekten din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com