Slik installerer en vannlinjen Valve

October 14

Slik installerer en vannlinjen Valve


Installere en vannlinjen ventil i områder som bad, vaskerom eller yngre synker kan du slå av vannet på ett punkt i systemet. Dette er en nyttig funksjon når måtte arbeide på apparater eller våtromsinnredning - du kan slukke vannet lokalt i stedet for å hele bygningen. In-line vann stengeventiler har vanligvis kobber beslag er laget for å bli loddet på kobberrør.

Bruksanvisning

1 Velg stedet der du vil installere stengeventil. Bruk målebånd for å bestemme avstanden mellom de innvendige skuldrene av ventilen. Mål og merk avstanden på vannlinjen. Plasser en bøtte under området du skal kutte.

2 Slå av vannforsyningen og kutte linjene på merkene med rørkutter. Rengjør begge ender med stålull. Tørk av med en ren klut.

3. Påfør fluks til de ytre endene av røret og de ​​indre ender av avstengningsventilen. Drei ventilen til "åpen" posisjon. Sett endene av røret inn i ventilen.

4 Juster ventilen slik at håndtaket har plass til å operere fritt. Slå på loddebolt. Varm en joint, bruk av loddetinn før det smelter rundt tilkoblingen. Fjern loddetinn og loddebolt. Gjenta for den andre felles. Rens av overflødig loddetinn med en fille.

Hint

  • Hvis kuttet vannrøret ikke vil spre seg langt nok fra hverandre til å passe ventilen mellom endene, fjerne de tilstøtende monteringsbraketter for å tillate mer lek i linjene.
  • Åpne ventilen før du begynner lodding, eller varme kan skade ventilens gummipakningen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com