Hvordan rengjøre en kobber tak uten å fjerne Finish

October 6

Kobber utvikler en beskyttende lys grønn patina over tid når det er igjen utenfor. Dette er grunnen til Statue of Liberty, for eksempel, er grønt i stedet for lys kobber i fargen. Patina er ekstremt viktig for utendørs kobber elementer som statuer og tak, men det betyr ikke nødvendigvis beskytte mot den generelle smuss og skitt som bygger seg opp på alle tak over tid. Når du rengjør kobber tak, bruke naturlige ingredienser som ikke vil ødelegge den patina som de fjerner buildup og gunk.

Bruksanvisning

1 Bland rengjøringsmiddel. Bruk tre deler sitronsaft til en del grovt salt. Dette betyr at hvis du bruker seks kopper sitronsaft, trenger du to kopper grovt salt. Som du kan forestille deg, hvis hele taket er kobber, så du vil trenge mer enn ett parti.

2 Fei taket ditt. Bli kvitt så mange blader og så mye løs rusk som mulig før du begynner å skrubbe. Ellers vil du bare lage en gjørmete, Lemony rot.

3 Scrub taket med sitron rengjøringsmiddel. Saltet vil fjerne skitt, men vil forlate patina intakt. Den sitronsaft vil lyse opp overflaten av taket. Du kan skrubbe i oppreist stilling ved hjelp av push-kost og dyppe den i blandingen med jevne mellomrom, eller du kan takle vanskelige flekker og buildup med kratt pensel.

4 Skyll av taket. Som du rengjøre, skylle av taket med jevne mellomrom, slik at du kan se hvordan du utvikler. Bruk hageslangen til å skylle salt og løsnet smuss. Jobb deg fra den ene enden av taket til den andre (høyre mot venstre), slik at du ikke står på den våte delen av taket ditt til enhver tid.

5 La taket tørr. Kobber skal tørke raskt på en klar dag. Tillate ca 30 minutter for vann til å fordampe.

6 Unn den nylig ren taket med en polyuretan spray. Dette vil holde taket fra å bli kjedelig og skitten igjen ganske så raskt, og det vil beskytte patina fra forvitring.

Hint

  • Baking soda kan brukes til å ta på virkelig alvorlig buildup hvis sitronsaft og salt alene ikke fungerer.
  • Bruk sklisikre sko og fungerer ikke alene når du er rengjøring et tak.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com