Hvordan kan jeg kutte en gren som er Too Long From My Bonsai Tree?

October 5

Hvordan kan jeg kutte en gren som er Too Long From My Bonsai Tree?


Beskjæring et bonsai kan være en vanskelig ork, men det hjelper forme treet og fremmer vekst. Å vite når du skal beskjære er viktig. Dersom treet er løvfellende, bør den beskjæres først etter at bladene har falt eller i høst. Dersom treet er et bartre, må det beskjæres ved slutten av sin dvalen eller i løpet av våren. En annen faktor som er viktig er å vite hvilken del av grenen å fjerne. Hvis grenen er helt malplassert, må avslaget tas av på stammen; men, hvis bare en del av den grenen er malplassert, må den fjernes på en node.

Bruksanvisning

1 Vurdere formen på treet og rollen til hver gren i treet design.

2 Fjern all gren på stammen hvis den ikke oppfyller med design form. Utnytte konkave beskjæringssakser hvis målet er ikke å forlate et arr på stammen. Hvis et arr er ikke et problem, kan du bruke beskjæringssakser.

3 Hvis bare deler av den grenen ikke passer med bonsai design, knytte et bånd på det punktet der filialen må fjernes. Skritt tilbake og observere design. Juster båndet i henhold til ønsket utseende.

4 Når du har valgt innstilling, klippe grenen med beskjæringssakser på det nærmeste node. En node er der lateral knopper er plassert. Pass på at kuttet er ikke rett over, men i stedet i en vinkel.

5 Bruk en cut-lim eller såret fugemasse til området der filialen ble kuttet. Dette vil holde vann og luft ut av såret før det gror.

Hint

  • Hvis grenen er liten i diameter, er en saks alt som trengs for å kutte grenen.
  • Husk at når en gren skjæres det kan ikke bli satt tilbake, så stå tilbake og se før kuttet er gjort.
  • Beskytt såret mot direkte sollys og kalde temperaturer. Begge kan føre til irreversible skader på bonsai.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com