Slik installerer Teppe på Ceramic Floor og Vinyl Tile

September 5

Slik installerer Teppe på Ceramic Floor og Vinyl Tile


Tepper gir en rimelig gulv alternativet som er lett på føttene, varme og en barriere over gulv som kan være vanskelig og bråkete. Tepper kan installeres direkte over andre gulv alternativer, inkludert betong, parkett, keramiske fliser og vinylbelegg. Ved hjelp av dobbelt-faced teppe tape gjør at du kan fullføre jobben raskere og med mindre arbeid, men bare når du bruker pute mindre gummi-støttet tepper. Med teppe som benytter en egen pad, kan noen forsyninger og et par timer av din tid endre din nåværende keramiske fliser eller vinylgulv til et komfortabelt gulv i tekstur, farge og mønster etter eget valg.

Bruksanvisning

Dobbeltsidig tape Method

1 Fjern alle løse gjenstander fra rommet. Tøm ut alle møbler, tilbehør og sko molding hvis aktuelt.

2 Rengjør gulv grundig. Fjern all smuss, støv og rusk så teppet materialer har et rent og jevnt underlag for å arbeide med.

3 Skjær gummi-støttet teppe med et verktøy kniv 4 til 6 inches større enn størrelsen på rommet.

4 Plasser dobbelt-faced teppe tape rundt kantene av rommet. Lag et rutemønster med tape for sentrum av rommet ved å plassere en fot kors hver 4 fot på toppen av puten eller direkte på keramiske fliser eller vinyl gulv. Ikke fjern den beskyttende baksiden av båndet.

5 Plasser teppet i rommet. Flytt teppet i rommet så en lik mengde overflødig teppe stiger opp hver vegg.

6 Trim kantene etter behov. Bruk en sparkel for å danne en 90-graders vinkel krøll på teppet der gulvet butts veggen. Bruk et verktøy kniv til å gjøre kutt.

7 Fold halvparten av teppet på den andre halvdelen av teppet. Fjern beskyttelsesdekselet fra teppet tape. Plasser teppet over tapen og jevne ut tepper, som starter i midten av rommet og jobbe deg ut.

8. Gjenta prosessen for resten av rommet. Glatt ut teppet som starter i sentrum og gå utover. Spaser langs omkretsen av rommet for å få tepper til å følge båndet.

Tackless Strip Method

9 Fjern de keramiske fliser rundt omkretsen av rommet med en meisel for å gjøre plass til tackless strimler. Vinyl flis kan bli liggende på plass. Feie gulvet og fjerne eventuelle rester.

10 Mål lengden av hver vegg. Bruke en sag for å skjære de tackless strimler til lengden av hver vegg.

11 Nail de tackless strips rundt omkretsen av rommet med på minimum to negler. Bruk mur negler hvis gulvet under flis eller vinyl er betong. De spisse pinner skal møte veggen og la et mellomrom mellom veggen og tackless stripe som er to tredjedeler av teppet tykkelse.

12 Kutt teppet puten slik at den dekker rommet fra vegg til vegg, inne i tackless strimler. Flere lengder kan være nødvendig, som teppe padding vanligvis kommer i 6-fots bredder. Legg strimler av polstring på gulvet med sømmer stanget greit sammen.

13 Brett halve teppe padding tilbake og bruke lim til keramiske fliser på gulv med sparkel. Legg halvparten av padding stripe på limet og bruke hendene til å jevne ut eventuelle bobler. Brett den andre halvdelen av padding tilbake, gjelder lim og glatt polstring ned igjen. Gjenta med stadig utfylling stripe på tvers av rommet.

14 Tett skjøtene mellom hver stripe av teppe padding med duct tape.

15 Kutt teppet med et verktøy kniv 6 inches større enn størrelsen på rommet.

16 Plasser teppet i rommet. Flytt teppet i rommet så en lik mengde overflødig teppe stiger opp hver vegg.

17 Bruk et kne kicker å hekte teppet til tackless stripe på den ene veggen ved å sparke den polstrede enden av kneet kicker mot tackless stripe.

18 Strekk teppet til den tilstøtende vegg ved hjelp av kneet kicker. Start på hjørnet som allerede er festet til tackless stripe og sikre at teppet ikke beveger seg når du beveger deg langs veggen.

19 Strekk teppet til den tredje veggen med en kraft båre. Fest teppet til tackless stripe. Gjenta for den siste veggen.

20 Trim overflødig teppe materiale med et verktøy kniv. Bruk en trapp verktøy for å brette kantene teppe mellom tackless strimler og veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com