Slik reparerer strukket Carpet Etter Steam Cleaning

June 4

Slik reparerer strukket Carpet Etter Steam Cleaning


Ingen forventer at deres teppe å plutselig trekke opp danner gulvet som rynkete hud, men damp rengjøring et teppe noen ganger fører til dette fenomenet. Varme fra damp kan strekke teppet eller forårsake sømmene på teppet for å komme løs, forlate hull mellom teppe stykker. For å reparere skaden, må du strekke teppet på tvers av rommet igjen. Specialized utleie verktøy er nødvendig, og du bør la deg nesten en hel dag til å utføre oppgaven.

Bruksanvisning

1 Vipp av teppe i hjørnet av rommet for å eksponere teppet pad under. Fjern den skadede teppe fra rommet.

2 Trekk ut alle stifter fra padding under for å hindre padding fra ripping. Fjern det gamle padding fra gulvet.

3 Fjern tack styret fra gulvet i området av den skadede teppe ved å stikke en lirke bar under og lirke brettet opp og av. Lett trykk lirke bar med en hammer om nødvendig. Kutt nye stifter til lengden på de gamle stifter. Space den nye tack styret og hold den ned med lirke bar. Spiker dem i gulvet.

4 Rull ut den nye utfyllingen langs rommet. Kutt polstring ved hjørnene slik at den hviler flatt på gulvet. Kutt overflødig padding bruker et verktøy kniv. Staple padding ned ved hjelp av en stiftepistol.

5 Rull ut teppet. Marker teppet med et verktøy kniv for områder som hjørner og klippe det overskytende teppet unna, går 3 inches av overflødig materiale langs hver side av teppet.

6. Bruk strøm båre å strekke lengden av teppet som starter fra enden av rommet til den motsatte enden, gå ned på midten av rommet og deretter foreta ytterligere tre lengder med makt båre til venstre for den første strekning. Gjør det samme til høyre. Stick teppet ned på slutten av rommet til tack styret.

7 Stretch vanskelige flekker på teppet til tack styret ved hjelp av et kne båre. Bruk et teppe cutter å trimme overflødig tepper fra gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com