The Belt størrelse for en Troy-Bilt 22 String Trimmer Mower

September 1

The Belt størrelse for en Troy-Bilt 22 String Trimmer Mower


Troy-Bilt 22 gresstrimmere klipperen kan klippe gress samt kutte eller trimme busker, ugress og busker. En streng er festet til et raskt roterende hode som skjærer gjennom det ønskede materialet. Klipperen fungerer også som en tradisjonell gressklipper å klippe gress. Over tid beltet på Troy-Bilt 22 kan slites ut og må byttes ut.

Belt Size

Troy-Bilt 22 gresstrimmere klipperen bruker en V-belte. Den originale belte delenummer startet med "754", men har siden blitt erstattet med belte nummer 954-0343. V-belte måler 3/8-tommers med 31 inches og kan kjøpes på nettet eller i noen gressklipper og hage forsyne butikkene.

Tilgang til Belt

For å erstatte beltet på Troy-Bilt gressklipper, må du starte med en kald motor som har blitt stengt av. Ta ut tennpluggledningen og hold ledningen mot motoren for å jorde det da satt en brukt brensel beholder under drivstofftanken og tøm ut gassen. Nøye tippe klipperen tilbake slik at gresstrimmere er forsiden opp, sammen med motoren tennpluggen. Fjern trimmer linje fra montering og bruk en skrutrekker og skiftenøkkel for å fjerne hex nøtter, skruer og skiver rundt trimmer avviser. For å fjerne trimmer deflektoren, skyver deflektoren til forsamlingen går gjennom ledehullet. Deretter kan du løsne vingemuttere og presse spindelen platen opp til høyeste innstilling og skru den på plass. Ta ut låsemutteren som holder i ledehjulet og kabelføringstrinsen på forsamlingen og ta ut keeperen. Du skal nå kunne få tilgang til beltet.

Fjerne Belt

Hvis klipperen beltet er klart sprukket eller på annen måte ødelagt, erstatte den med en ny belte fra Troy-Bilt. Skyv beltet av spindel platen deretter flytte remmen rundt motorens svinghjul. Nå kan du trekke den gamle beltet ut av klipperen helt og kast den.

Skifte Belt

Når den gamle remmen er fjernet, sette den nye remmen på motorens svinghjul og dra beltet rundt spindelen trinse og spindelen. Sett på ledehjulet keeper og trimmer deflektor deretter flytte spindelhøyde tilbake til riktig innstilling. Det siste trinnet er å erstatte tennpluggkabelen på tennpluggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com