Hvordan Fest dusjhjørne Hyller

January 15

Hvordan Fest dusjhjørne Hyller


Corner hyller er et praktisk tillegg til noen dusj. De gir ekstra rom for toalettsaker som barbermaskiner, sjampo og såper. Corner hyller vanligvis legges under dusj fliser installasjon av en flis setter. Det er imidlertid mulig å feste dusjhjørne hyller når flis installasjonen er fullført. Granitt og marmor er egnede kandidater til i siste liten tillegg til dusj rehabiliteringsprosjekter. Installasjonen er enkel, selv for en nybegynner hjemme-forbedring entusiast.

Bruksanvisning

1 Klargjør varmt lim pistol ved å laste en ny limstift og plugge i pistolen. Kutte spissen av et rør av silikon for å gi rom for en 1/8-tommers åpning og laste silikon i en caulk pistol.

2 Tørk av dusjvegger med en fille fuktet med aceton i hjørnet der sokkelen vil henge. Tørk av kantene på sokkelen brikke som kan festes til veggen med fille, også. Den aceton fjerner rusk, støv eller filmer å hjelpe sikre en stram, sterk binding.

3 Påfør en rikelig mengde silikon til feste kantene av hjørnehylle. La noen flekker på kantene ledige hvor varmt lim også kan brukes. Påfør varmt lim til hjørnet hylle kanter og trykk hyllen fast på ønsket sted. Hold hjørnehylle på plass i noen minutter for å la varmt lim for å sette. Den varmt lim hjelper holde hyllen på plass før sett med silikon.

4 Fjern overflødig silikon som kan ha presset ut fra bak sokkelen ved hjelp av aceton fille. Hvis noen varmt lim presset ut, bruk en sparkel eller barberhøvel kniv for å fjerne det.

5 Påfør en liten perle av silikon rundt toppen, sidene og bunnen av sokkelen. Påfør lett trykk for å skyve silikon inn i leddet ved hjelp av fingrene. Vær gjerrig med silikon fordi det er vanskelig å rydde opp i eventuelle overskytende. La silikon herdes i 24 timer før du bruker dusjen. Gjenta disse trinnene for ekstra hyller.

Hint

  • Silikon er vanskelig å rydde opp. Bruk materialet sparsomt og rent overflødig med en fille og aceton. En flat barberblad kan fjerne tørket silikon.
  • Space hjørne hyller jevnt for mer profesjonelle resultater.
  • Følg produsentens advarsel etikett på aceton flasken.
  • Bruk aceton i godt ventilerte områder.
  • Vær forsiktig når du bruker limpistol fordi limet vil bli ekstremt varm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com