Hvordan velge baby barnehage Colors

February 25

Hvordan velge baby barnehage Colors


Velge riktige farger for din barnehage vil påvirke barnets utvikling. Valget av farger vil påvirke henne følelsesmessig og fysisk. Noen farger kan øke hastigheten på pulsen og øke stress, mens andre reduserer pustefrekvens og fremme avslapning. Med så mange fargealternativer å velge mellom, vel vitende om den fysiske og mentale påvirke en farge vil ha på deg og babyen din bidrar til å redusere noen av utfordringene forbundet med å heve det nyfødte.

Bruksanvisning

En Bestem kjønn på babyen, hvis du ikke vet kjønnet så holde seg til kjønnsnøytrale farger som gul, grønn, oransje, hvit og rød.

2 Bestem deg for en baby barnehage tema før bekymre farger. Temaer vil hjelpe deg å fokusere tankene dine og velge riktige farger som passer til temaet. Jungle tema vil bruke grønt og brunt, mens havet temaer kan bruke hvite, blues og tans.

3 Observer rom på forskjellige tider av dagen og prøve å få et inntrykk av hva fargene ville fungere best. Hvis rommet ikke tillater sol, velge farger som vil bidra til å lyse rommet som blues, hvite og gule. Lyse rom kan bruke mørkere farger som rødt eller grønt.

4 Bløt hvite ved å velge farger med varme undertoner som grønn eller gul. Hvis rommet mottar store mengder sollys, vil dette hjelpe tone ned lysstyrken og skape en beroligende effekt.

5 Vurder å bruke en svart-hvitt-ordningen. Spedbarn bare se svarte, hvite og røde i løpet av sin tidlige barndom. Siden forskning tyder på at rødt kan gi irritabilitet, stokk med svarte og hvite eller monokromatiske farger og komplekse design å gjøre rommet mer interessant.

6. Bruk en maling fargehjulet for å se kombinasjoner av farger. Velg alternativer du liker før du går til jernvarehandelen for å velge farger.

7 Vist et hjem forbedring butikken og velge maling pinner av potensielle farger for barnehagen. Tape prøvene til veggen og plassere dem i ulike steder å observere og få en følelse for hvordan rommet skal se ut.

Hint

  • Purple påkaller en aura av kreativitet og avslapping.
  • Red kan øke irritabilitet.
  • Grønn skaper en beroligende effekt og kan være foryngende.
  • Gule fremmer en følelse av glede og lykke.
  • Blå beroliger kroppen og bremser pustefrekvens, for derved å senke blodtrykket.
  • Pink bidrar til å skape en følelse av tilfredshet og tilfredshet.
  • Orange energi i rommet og skaper en følelse av komfort.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com