Hjemmelaget pneumatisk sylinder

February 17

Pneumatiske sylindere er lett å gjøre i hjemmet verksted. De kan lages i forskjellige størrelser for forskjellige husholdnings oppgaver. Hjemmelaget enheter, særlig plast, skal aldri kobles til motoriserte trykkluftsystemer, eller trykklufttanker. Luft under trykk har eksplosive egenskaper når plutselig løslatt fra sin begrensning og kan raskt snu deler av utestet sylindre inn i farlige prosjektiler. Bruk en dekkpumpe eller fotpumpe trygt betjene hjemmelaget sylinder.

En oppgave for hver størrelse

Luftflaskene fra om en tomme eller mindre i diameter hele veien opp til fire inches kan være laget av glatt, hvit PVC-rør tilgjengelig i VVS-avdelingen på jernvareforretninger og hjem senterkjedene. De mindre sylindere er hendig for å åpne eller låse dører og vinduer. Jo større de kan brukes som raske klemme aktuatorer eller selv å knuse drikkebokser. The nice del om bruk av PVC-rør er at det kommer i 10-fots lengder, så ganske lange sylindre kan bygges uten mye oppstyr.

Material anskaffelser

Velg en lengde på PVC-rør og et endestykke for å passe den. Deretter finner en endehette og to rette koplinger med en ytre diameter som er litt mindre enn innsiden av den første rørstykke. Finn rørdimensjon som tilsvarer den minste enden cap og rette koplinger og kjøpe det også. Kjøpe neopren O-ringer med en indre diameter lik den ytre diameter av det mindre rør og en ytre diameter lik den indre diameter av det større rør. Kjøp en krukke av PVC-rør sement, noen plastrør og 3/8-tommers flat slanger.

Konstruksjon

Fjern eventuelle grader på mindre beslag. Installer røret montering i større endestykke og sementere hetten på enden av det større rør, som er blitt skåret til den ønskede lengde. For stemplet, er ideen om å bruke den mindre endestykke og en av koplingene for å danne en holde spor for O-ringen. Sementere disse på et kort stykke av de mindre rør, slik at gapet mellom dem bare holder tykkelsen av O-ringen. Sementere en lengre seksjon av mindre rør inn i den andre siden av koplings å omfatte stempelstangen. Etter at sementen er helt tørr, skyver O-ringen inn i sporet og spres vaselin rikelig over hele enden av stempelet. Skyv stempelet inn i sylinderen og se etter en god tetning og jevn bevegelse i slag.

Klar til å gå

Koble slangen til sylinderen og til en sykkel eller camping-stil fotpumpe. Størrelse sylinderen slik at det krever et minimum av lenke eller brak å installere i din søknad. Det kan være nødvendig å fabrikere dreies til den ene eller begge ender av hjemmelaget pneumatisk sylinder. Bruke en liten avstengningsventil for å holde sylinderen i en posisjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com