Hvordan Lay tregulv på betong

February 1

Hvordan Lay tregulv på betong


Parkett er en av de mest populære finish alternativer tilgjengelige for huseiere i dag. Kjent for sin unike utseende, legger dette materialet varme og karakter til ethvert hjem, uansett innredning. Installere tregulv er overraskende enkel, men krever god planlegging og forberedelser for å sikre et vellykket prosjekt. Dette materialet kan installeres på hvilket som helst underlag, men betong er en av de mest vanlige. Ved å forberede undergulvet, kan du lage en vakker parkettgulv som din familie vil nyte i mange år.

Bruksanvisning

1 Mål rommet for å finne ut hvor mye materiale du trenger. Når du har beregnet arealet, legger 10% til dette nummeret før du kjøper. Denne ekstra materialet vil gi for skjæring feil, misfargede planker, og fremtidige reparasjoner.

2 Fjern gulvlister og gulvnivå trim nøye før du begynner prosjektet. Oppbevar dem på et trygt sted slik at de kan installeres på nytt når prosjektet er fullført.

3 Beskytt tregulv fra fuktskader ved å dekke betong med en dampsperre. Plassere et enkelt lag av 6 mm poly- eller bygning papir over hele overflaten. Denne fuktsperre trenger ikke å festes til betongen i en hvilken som helst måte.

4 Legg et enkelt lag av 1/4 "kryssfiner over fuktsperre du har installert. Bruk konkrete festene for å feste kryssfiner til undergulvet hver 8" på midten.

5 Begynn å legge dine tre planker langs den lengste veggen i rommet. Legg igjen en 1/4 "gap mellom gulv og vegg for ekspansjon, og spikre planken til kryssfinér gulvet. Place negler hver 6" på midten, men ikke nærmere enn to "på slutten av brettet. Bare den første raden skal spikres. resten av tre vil være festet ved hjelp av et gulv stiftemaskin.

6 Skjær alle delene som er nødvendig for å bruke en sirkelsag. Forkaste alle trestykker som er mindre enn en fot for å sikre et rent utseende. Små filler stykker tendens til å gjøre det ferdige gulvet ser uprofesjonelt.

7 Fortsett å legge planker parallelt med den første, ved hjelp av gulvet stiftemaskin for å feste hvert bord. Før festing hver planke, trykk den ordentlig på plass ved hjelp av en gummihammer langs siden. Dette sikrer styrene passer godt sammen. Gulv stiftemaskiner kan leies fra din lokale Oppussing butikken, men det er ofte billigere å kjøpe stifter fra et næringsbygg leverandør.

8 La en annen 1/4 "gapet på den motsatte veggen for ekspansjon. Sett fotlist og trim for å dekke utvidelse av felles og fullføre prosjektet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com