Hvordan Carry Dagligvarer Hjem

January 30

Når du ikke har en bil, og du vanligvis gå til matbutikk, kan det dilemmaet om hvordan å bære dagligvarer hjem være et reelt problem. Men det er ingen grunn til bekymring. Det er noen trinn som du kan ta for å gjøre det hjemme med alle dine dagligvarer enkelt.

Bruksanvisning

1 Vær forsiktig når du legger handleposene. Du ønsker å sørge for at hver enkelt pose er ikke for tung. Hvis en bag er for tung, kan det bryte, som bare vil gjøre bære dagligvarer hjem vanskeligere. Det ville ikke være noe gøy å måtte plukke opp en droppet pose dagligvarer.

2 Velg riktig dagligvarebutikk bag for dine behov. Plastposer kan være lettest å bære hjem fordi de har håndtak. Papirposer kan være et annet alternativ også. Noen papirposer selv har håndtak. Alternativt kan en stoff tote bag også fungere godt fordi det vil være lett å bære, og det er miljøvennlig.

3 Vurder å bruke en pose dagligvarer grep. Dagligvare bag grepene er små metallhåndtak lik karabiner. Slip flere dagligvareposer over hvert håndtak, og du vil bli overrasket over hvor mange poser du enkelt kan bære. Kjøpe dagligvarer bag fatt på nettet (se Ressurser nedenfor).

4 Kjøp en sammenleggbar dagligvarebutikk handlevogn Hvis du har mye av dagligvarer til å bære hjem. Vognene kollapse nesten flat og kan deretter brukes til å transportere alle dine dagligvarer hjem. Sammenleggbar dagligvare vognene kan kjøpes på nettet eller i jernvareforretninger.

5 Inviter noen til å shoppe med deg. Dette vil gi deg ekstra hender for å frakte dagligvarer hjem. Du kan ta et familiemedlem med deg, eller du kan også be en nabo til å komme og hjelpe deg med dine dagligvarer.

Hint

  • I noen byer og tettsteder, vil dagligvarebutikker levere dagligvarer rett hjem til deg. Dette kan være et godt alternativ hvis du ikke ønsker å bære din egen dagligvarer hjem.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com