Hvordan bruke Jamaican Bat Guano

January 29

Hvordan bruke Jamaican Bat Guano


Guano er en pre-colombiansk eufemisme for de hvite avføring fra fugler og flaggermus og en tradisjonell form for gjødsel. Det er høy i kalium og nitrogen, og det er utvunnet fra forekomster igjen av gamle fugl og flaggermus kolonier. Guano ble stort sett fortrengt i utviklede land i det 20. århundre av kunstgjødsel, men i dag er det populært blant hydroponic og organiske gartnere. Guano gjennomgår mineralisering som det aldre, men dens talsmenn hevder at den inneholder gunstige bakterier som fremmer veksten av sunne planter. "Jamaican Bat Guano" er en kommersiell merkevare solgt av Sunleaves Garden Products.

Bruksanvisning

1 Dryss et synlig lag av jamaicansk Bat Guano på toppen av den nakne jorden i hagen din før planting. Arbeid guano i jorden med en hendel.

2 Spre et tynt lag med guano på toppen av din hagejord etter planting når unge plantene begynner å dukke opp. Bat guano er om lag 10 prosent nitrogen, og dette nitrogen vil fremme tidlig plantevekst og brede blader om våren.

3 Hell en liter vann i en bøtte. Mål en kopp jamaicansk Bat Guano, ved hjelp av et målebeger.

4 Hell bat guano i vannet og rør med en pinne. La vannet og guano løsning for å sitte over natten.

5 Hell guano løsningen gjennom en sil i en annen bøtte. Påfør anstrengt løsningen til hagen din, ved hjelp av en vannkanne. Hydroponic gartnere også bruke løsningen som en hydroponic næringsstoff.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com